• Radno vreme više od 120 PerSu marketa u nedelju, 29. marta

    PerSu marketi ponovo će otvoriti svoja vrata penzionerima u nedelju, 29. marta, u periodu od 4 do 7 časova ujutru. Kao i prethodne nedelje, i ovog puta više od 120 maloprodajnih objekata biće otvoreno za sve starije građane, kako bi mogli nesmetano da obave kupovinu u svim mestima u kojima ovaj trgovinski lanac posluje.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radno vreme više od 120 PerSu marketa u nedelju, 29. marta

    PerSu marketi ponovo će otvoriti svoja vrata penzionerima u nedelju, 29. marta, u periodu od 4 do 7 časova ujutru. Kao i prethodne nedelje, i ovog puta više od 120 maloprodajnih objekata biće otvoreno za sve starije građane, kako bi mogli nesmetano da obave kupovinu u svim mestima u kojima ovaj trgovinski lanac posluje.

     

    „Sigurnost naših kupaca nam je prioritet u ovoj situaciji. Upravo iz tog razloga, ponovo će i ove nedelje naši marketi biti otvoreni od 4 do 7 časova, kako bismo omogućili svim starijim građanima da obave kupovinu potrebnih namirnica. Trenutno u našim marketima nema problema sa snabdevanjem i robe ima dovoljno za sve. To se posebno odnosi na osnovne životne namirnice. Što se bezbednosti tiče, tog dana sa redovnim radom nastavljamo od 7.30 časova, kako bismo izbegli susretanje starijih građana sa ostalim kupcima i kako bismo imali vremena da dezinfikujemo kompletan prostor i sve kontaktne površine“ poručuju iz PerSu marketa.

     

    Pročitajte još: „Intergradnja Banat Group“ oglasila prodaju stanova u zgradi na Lesnini

     

    Pored produženog radnog vremena u nedelju, PerSu marketi uveli su i dodatne mere zaštite u svoje markete. Postavljene su zaštitne zavese na svim kasama koje u velikoj meri izoluju trgovce i smanjuju potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom na minimum. Pored toga, ispred svih objekata postavljene su dezobarijere za dezinfekciju đonova pre ulaska u market.

     

    Spisak dežurnih PerSu marketa možete POGLEDATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]