Ekonomija Vesti Zrenjanin

Radno vreme preko 120 PerSu marketa u subotu, 4. aprila

zaštitne mere persu

U subotu, 4. aprila, u periodu od 4 do 7 časova, preko 120 PerSu marketa će otvoriti svoja vrata penzionerima, kako bi mogli nesmetano da obave kupovinu.

 

„Sigurnost naših kupaca nam je prioritet u ovoj situaciji. Upravo iz tog razloga, ove subote će naši marketi biti otvoreni od 4 do 7 sati, kako bismo omogućili svim starijim građanima da obave kupovinu potrebnih namirnica. Trenutno u našim marketima nema problema sa snabdevanjem. Robe ima dovoljno za sve. To se posebno odnosi na osnovne životne namirnice. Što se bezbednosti tiče, tog dana sa redovnim radom nastavljamo od 7 časova, kako bismo izbegli susretanje starijih građana sa ostalim kupcima i kako bismo imali vremena da dezinfikujemo kompletan prostor i sve kontaktne površine“, poručuju iz PerSu marketa.

 

Pročitajte još: „Ogrev“ predstavlja novu akciju nedelje i bogat izbor proizvoda!

 

Pored produženog radnog vremena za starije sugrađane, PerSu marketi uveli su i dodatne mere zaštite u svoje markete. Postavljene su zaštitne zavese na svim kasama koje u velikoj meri izoluju trgovce i smanjuju potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom na minimum. Pored toga, ispred svih objekata postavljene su dezobarijere za dezinfekciju đonova pre ulaska u market.

 

Spisak dežurnih PerSu marketa možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM