• RADNICIMA NUDE POSAO I POČETNU PLATU OD 1.900 EVRA

    ZRENJANIN – Firma „Patrol 023“ iz Zrenjanina traži četiri radnika obezbeđenja, a šansu da konkuriši imaju lica koja su duže od šest meseci na evidenciji za zapošljavanje. Od obrazovanja se traži 3. i 4. stepen, a radno iskustvo nije bitno. Oglas je otvoren do popune radnih mesta. „Express trans“ doo Novi Sad raspisao je oglas […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RADNICIMA NUDE POSAO I POČETNU PLATU OD 1.900 EVRA

    ZRENJANIN – Firma „Patrol 023“ iz Zrenjanina traži četiri radnika obezbeđenja, a šansu da konkuriši imaju lica koja su duže od šest meseci na evidenciji za zapošljavanje. Od obrazovanja se traži 3. i 4. stepen, a radno iskustvo nije bitno. Oglas je otvoren do popune radnih mesta.

    „Express trans“ doo Novi Sad raspisao je oglas za prijem u radni odnos vozača teretnog vozila u međunarodnom saobraćaju. Potrebno je posedovanje vozačke dozvole sa B, C i E kategorijom i najmanje godina dana radnog iskustva. Poželjno je znanje engleskog jezika.

    Na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje je oglas za zapošljavanje medicinskih sestara u Nemačkoj, za rad u bolnicama i domovima za stare. Navedeno je i da je plata za prvo vreme 1.900 evra bruto. Poslodavac obezbeđuje smeštaj i ishranu. Traži se znanje nemačkog nivoa A2 i položen stručni ispit, kao i radno iskustvo u struci.

    Oglas za zapošljavanje jednog diplomiranog građevinskog inženjera, jednog diplomiranog mašinskog inženjera, jednog radnika u finansijskoj operativi i šest bravara montera, otvoren je u zrenjaninskoj firmi „O&M inženjering“ do popune radnih mesta.

    U beogradskoj firmi „Geosonda konsolidacija“ i dalje je otvoren oglas za 10 pomoćnih građevinskih radnika na poslovima rekonstrukcije tunela i kosina, na terenu Beograda, Resnika i Valjeva. Obezbeđen je prevoz, smeštaj i ishrana, a rad se zasniva na 12 meseci. Ista firma traži i tri geobušača i jednog metalostrugara.

    Poslodavac Aleksandar Tadein traži jednog konobara za rad na neodređeno vreme u Zrenjaninu. Struka je važna, ali radno iskustvo nije bitno.

    U zrenjaninskoj „Ramadi“ do 31. januara otvoren je konkurs za vozača sa dozvolom B i C kategorije.

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija