• Radnici „Pošte Srbije“ u Zrenjaninu jutros obustavili rad

    Radnici zrenjaninske pošte jutros su obustavili rad. Kako portal zrenjaninski.com nezvanično saznaje, zaposleni su obustavili rad nezadovoljni zbog malih primanja.   Iza obustave ne stoji sindikat, kako su za naš portal rekli zaposleni, nego radnici.   Na pitanje s kim se trenutno pregovara, predstavnik zaposlenih je rekao, trenutno ni sa kim. Koliko će trajati obustava […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnici „Pošte Srbije“ u Zrenjaninu jutros obustavili rad

    Radnici zrenjaninske pošte jutros su obustavili rad. Kako portal zrenjaninski.com nezvanično saznaje, zaposleni su obustavili rad nezadovoljni zbog malih primanja.

     

    Iza obustave ne stoji sindikat, kako su za naš portal rekli zaposleni, nego radnici.

     

    Na pitanje s kim se trenutno pregovara, predstavnik zaposlenih je rekao, trenutno ni sa kim. Koliko će trajati obustava takođe nisu znali da kažu.

     

    Pročitajte još: Firma „Diginet“ proslavila punoletstvo uz veoma atraktivan program (Foto)

     

    U glavnoj pošti u toku je sastanak zaposlenih. Direktor Tibor Heslenji sa saradnicima prvo je napustio mesto gde se sastanak održavao, a onda je ušao u salu.

     

    Ni na jednom vidnom mestu ne stoji obaveštenje o obustavi rada.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 7

        1. Običan građanin koji ne treba da trpi nezadovoljstvo. Skratite na pola radno vreme bar. Nemoj da poduvaš debelu kobaju ispred pošte.

    1. Bio bi fazon da sad obustave radi radnici gradske toplane pa da vidim šta će reći narod za njih, hoće li postarina biti hladno u stanu?

    2. Ni do sad nisu radili nista, ako jesu onda to vrlo sporo… Samo u srbiji je tako.. (Licno iskustvo)

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]