• Radnici kompanije „Aptiv“ govore o prednostima rada u ovoj fabrici

    Kompanija „Aptiv“, koja posluje u Novom Sadu, u radnoj zoni Sever II, nudi posao uz obezbeđen prevoz do i od radnog mesta.   Imali smo priliku da razgovaramo sa pojedinim radnicima kako bi vam oni preneli svoja iskustva iz prve ruke.   Stanislava Petrović – polivalentni operater na montaži   Zbog čega ste se odlučili da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnici kompanije „Aptiv“ govore o prednostima rada u ovoj fabrici

    Kompanija „Aptiv“, koja posluje u Novom Sadu, u radnoj zoni Sever II, nudi posao uz obezbeđen prevoz do i od radnog mesta.

     

    Imali smo priliku da razgovaramo sa pojedinim radnicima kako bi vam oni preneli svoja iskustva iz prve ruke.

     

    Stanislava Petrović – polivalentni operater na montaži

     

    Zbog čega ste se odlučili da radite u kompaniji „Aptiv“?

     

    Čula sam od prijatelja koji u kompaniji radi od samog početka da su dobri uslovi. Radila sam u sličnoj kompaniji u Zrenjaninu, ali me je privuklo to što je u kompaniji „Aptiv“ ceo proces rada mnogo pojednostavljen. Mnogo je bolja organizacija posla, tako da je i puno bolja atmosfera za rad.

     

    Koliko je kompanija ispunila vaša očekivanja?

     

    Ispunila je sva moja očekivanja. Redovna je zarada, uredna prijava, sve ono što smo se dogovorili na intervjuu za posao je ispoštovano. Smatram da je najbolja strana ove kompanije to što poštuje radnike.

     

    radnici kompanije aptiv
    Suzana Sučević

     

    Suzana Sučević – vođa smene na montaži

     

    U kompaniji „Aptiv“ sam se zaposlila u aprilu 2016. godine. Dolazak strane firme kod nas činilo mi se kao dobra šansa da se isprobam u novoj delatnosti koja do sada nije postojala u Novom Sadu.

     

    U kompaniji sam se zaposlila kao operater na proizvodnoj liniji i svojim radom sam došla do trenutne pozicije – vođa smene na montaži.

     

    U okviru kompanije postoje različiti sektori, tako da svako može da se pronađe u poslu koji mu najviše odgovara.

     

    Svakom bih preporučila da dođe i proba da se bavi ovom vrstom posla, jer kompanija nudi dobre uslove rada, kao i mogućnost napredovanja.

     

    radnici kompanije aptiv
    Milana Vujanović

     

    Milana Vujanović – vođa tima na montaži

     

    Kada sam se prijavila na konkurs u kompaniji „Aptiv“ tada još uvek nije postojala fabrika u Srbiji. Privukla me je mogućnost da naučim nešto novo u, za mene, do tada nepoznatoj oblasti, mogućnost napredovanja u poslu i prevazilaženja novih izazova.

     

    U mnogim sferama kompanija je ispunila moja očekivanja, a neke i premašila. Sa rastom kompanije, rasla su i moja očekivanja. Za neke je potrebno još vremena. Polazim od sebe i za napredak je potrebno mnogo rada, znanja i strpljenja.

     

    Najlepši deo kompanije su svakako ljudi, međuljudski odnosi i timski rad. Dobar je osećaj kada naučiš nešto novo i nadogradiš sebe, ali je još bolji kada znaš da si naučio nekog drugog.

     

    Zainteresovani za rad u ovoj kompaniji svakog ponedeljka, od 10 sati, u prostorijama Gradske stambene agencije, u Gimnazijskoj ulici 7, imaju priliku da čuju sve informacije o kompaniji i da se prijave za posao. Novu priliku zainteresovani će imati u ponedeljak, 15. aprila.

     

    Oni koji nisu u mogućnosti da posete program „Otvorena vrata“ mogu da pošalju svoju biografiju na aptivposao@aptiv.com Sve informacije o zaposlenju možete dobiti i na telefon 060/ 889 25 34.

     

    Više o kompaniji „Aptiv“ i o uslovima rada možete PROČITATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Da od radnika sa linije do namrstene smenovodje kako da ne , ne moze tamo da se napreduje , a da su uslovi rada dobri to je odvala godine u pitanju je cist kazamat , nuzno zlo ko nema srece u pronalazenju nekog normalnog posla.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija