Ekonomija Vesti Zrenjanin

Radnici kompanije „Aptiv“ govore o prednostima rada u ovoj fabrici

radnici kompanije aptiv
Stanislava Petrović

Kompanija „Aptiv“, koja posluje u Novom Sadu, u radnoj zoni Sever II, nudi posao uz obezbeđen prevoz do i od radnog mesta.

 

Imali smo priliku da razgovaramo sa pojedinim radnicima kako bi vam oni preneli svoja iskustva iz prve ruke.

 

Stanislava Petrović – polivalentni operater na montaži

 

Zbog čega ste se odlučili da radite u kompaniji „Aptiv“?

 

Čula sam od prijatelja koji u kompaniji radi od samog početka da su dobri uslovi. Radila sam u sličnoj kompaniji u Zrenjaninu, ali me je privuklo to što je u kompaniji „Aptiv“ ceo proces rada mnogo pojednostavljen. Mnogo je bolja organizacija posla, tako da je i puno bolja atmosfera za rad.

 

Koliko je kompanija ispunila vaša očekivanja?

 

Ispunila je sva moja očekivanja. Redovna je zarada, uredna prijava, sve ono što smo se dogovorili na intervjuu za posao je ispoštovano. Smatram da je najbolja strana ove kompanije to što poštuje radnike.

 

radnici kompanije aptiv
Suzana Sučević

 

Suzana Sučević – vođa smene na montaži

 

U kompaniji „Aptiv“ sam se zaposlila u aprilu 2016. godine. Dolazak strane firme kod nas činilo mi se kao dobra šansa da se isprobam u novoj delatnosti koja do sada nije postojala u Novom Sadu.

 

U kompaniji sam se zaposlila kao operater na proizvodnoj liniji i svojim radom sam došla do trenutne pozicije – vođa smene na montaži.

 

U okviru kompanije postoje različiti sektori, tako da svako može da se pronađe u poslu koji mu najviše odgovara.

 

Svakom bih preporučila da dođe i proba da se bavi ovom vrstom posla, jer kompanija nudi dobre uslove rada, kao i mogućnost napredovanja.

 

radnici kompanije aptiv
Milana Vujanović

 

Milana Vujanović – vođa tima na montaži

 

Kada sam se prijavila na konkurs u kompaniji „Aptiv“ tada još uvek nije postojala fabrika u Srbiji. Privukla me je mogućnost da naučim nešto novo u, za mene, do tada nepoznatoj oblasti, mogućnost napredovanja u poslu i prevazilaženja novih izazova.

 

U mnogim sferama kompanija je ispunila moja očekivanja, a neke i premašila. Sa rastom kompanije, rasla su i moja očekivanja. Za neke je potrebno još vremena. Polazim od sebe i za napredak je potrebno mnogo rada, znanja i strpljenja.

 

Najlepši deo kompanije su svakako ljudi, međuljudski odnosi i timski rad. Dobar je osećaj kada naučiš nešto novo i nadogradiš sebe, ali je još bolji kada znaš da si naučio nekog drugog.

 

Zainteresovani za rad u ovoj kompaniji svakog ponedeljka, od 10 sati, u prostorijama Gradske stambene agencije, u Gimnazijskoj ulici 7, imaju priliku da čuju sve informacije o kompaniji i da se prijave za posao. Novu priliku zainteresovani će imati u ponedeljak, 15. aprila.

 

Oni koji nisu u mogućnosti da posete program „Otvorena vrata“ mogu da pošalju svoju biografiju na aptivposao@aptiv.com Sve informacije o zaposlenju možete dobiti i na telefon 060/ 889 25 34.

 

Više o kompaniji „Aptiv“ i o uslovima rada možete PROČITATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM