• PUKLI NAČISTO: PRODAJU IM ČAK I PISAĆE MAŠINE!

    ZRENJANIN – Stečajni upravnik Radovan Savić oglasio je prodaju imovine propalog zrenjaninskog preduzeća „Dimničar“. Na prodaju je ponuđena porodična stambena zgrada od 128 kvadrata u Daničićevoj ulici.     Pored stambene, na prodaju se nude i dve pomoćne zgrade od 27, odnosno 30 kvadrata, i preostali kancelarijski nameštaj. Početna vrednost imovine je 6,5 miliona dinara, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PUKLI NAČISTO: PRODAJU IM ČAK I PISAĆE MAŠINE!

    ZRENJANIN – Stečajni upravnik Radovan Savić oglasio je prodaju imovine propalog zrenjaninskog preduzeća „Dimničar“. Na prodaju je ponuđena porodična stambena zgrada od 128 kvadrata u Daničićevoj ulici.

     

     

    Pored stambene, na prodaju se nude i dve pomoćne zgrade od 27, odnosno 30 kvadrata, i preostali kancelarijski nameštaj. Početna vrednost imovine je 6,5 miliona dinara, a potencijalni kupci obavezni su da uplate depozit od 2,6 miliona dinara.

     

    Javno nadmetanje zakazano je za 24. januar, u 11 časova, u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Novom Sadu.

     

    Sunovrat „Dimničara“ počeo je neuspelom privatizacijom. Nakon poništenja privatizacije, vraćen mu je status društvenog preduzeća. No, u tom statusu je tavorio skoro tri godine, dok 25. jula 2016. nije pokušana još jedna prodaja. Kako nije bilo zainteresovanih, Ministarstvo privrede je krajem iste godine iniciralo stečaj, a godinu dana posle, imovina „Dimničara“ biće prvi put ponuđena na prodaju.

     

    Zaposlenih u „Dimničaru“ odavno nema, ostao je samo prazan poslovni objekat i nešto kancelarijske opreme, koja je više za muzej nego za upotrebu.

     

    Tako se na spisku imovine za prodaju nalaze i digitroni procenjeni na 50 dinara i pisaće mašine „Olimpije“ za 500 dinara, ali i nešto što se zove kofer „Bigon“, za merenje zagađenja vazduha, procenjen na 10.000 dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]