Ekonomija

PRVI OBJEKAT GOMEX-A U PAČIRU KOD BAČKE TOPOLE

Prvi objekat GOMEX-a u mestu Pačir, pored Bačke Topole predat je u petak, 23. septembra tačno u 9 sati, na korišćenje potrošačima u ovom pitomom bačkom selu.

gomex-pacir-3

Mini market „Pačir“ ujedno je i 134. objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a. Nova radnja prostire se na 168 kvadratnih metara, a nakon završene obuke u našem Trening centru ovde je zaposleno sedam novih kolega i koleginica, saopštavaju iz menadžmenta zrenjaninske kompanije.

MPO „Pačir“ raspolaže sa jednom kasom, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete. Potrošačima je asortiman od 3.000 artikala na raspolaganju za kupovinu od ponedeljka do subote u terminu od 6:30 do 21h, a nedeljom od 07 do 13h.

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju (Debreziner, Frankfurter i Case Baiser) su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO „Pačir“ deliti slično iskustvo, poručuju iz GOMEX-a.

gomex-pacir

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.