• „Prva linija“ traži trideset radnika, „Banat seme“ deset, a tu su i druge firme

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „Prva linija“ DOO Zrenjanin zapošljava 30 štoperki, pomoćnih radnika i krojača. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 10 60 796.   Firma „Banat seme“ AD Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem deset […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Prva linija“ traži trideset radnika, „Banat seme“ deset, a tu su i druge firme

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „Prva linija“ DOO Zrenjanin zapošljava 30 štoperki, pomoćnih radnika i krojača. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 10 60 796.

     

    Firma „Banat seme“ AD Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem deset radnika u proizvodnji. Posao je na određeno vreme.

     

    Poslodavac „WMM liftovi“ DOO Zrenjanin traži četiri pomoćna radnika za rad u pekari u Zrenjaninu, na određeno vreme.

     

    OŠ „Bratstvo“ Aradac objavila je konkurs za prijem u radni odnos nastavnika muzičke kulture, kao i nastavnika fizičkog vaspitanja.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ objavio je oglas za prijem u radni odnos doktora medicine. Posao je na određeno vreme.

     

    „Izolir“ AD Zrenjanin traži dva referenta komercijale i jednog mašinskog inženjera.

     

    „M&N gradis“ Ečka zapošljava tri pomoćna građevinska radnika na neodređeno vreme.

     

    „WMW“ DOO Zrenjanin traži pet prodavaca za rad na benzinskoj pumpi. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 511 630.

     

    „ZR Extra plast“ DOO Klek zapošljava dva majstora u proizvodnji i montaži PVC i ALU stolarije, kao i dva pomoćna radnika. Poslovi su na određeno vreme, a mesto rada je u Kleku. Kontakt telefon je 063 509 317.

     

    „Don Don“ DOO Beograd zapošljava u pogonu u Zrenjaninu pet pekara sa šest meseci radnog iskustva, za rad na određeno vreme. Isti poslodavac traži i 10 radnika u pekarskoj proizvodnji, takođe na određeno vreme.

     

    DOO „Filip“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem diplomiranog ekonomiste na neodređeno vreme. Isti poslodavac zapošljava i prodavca, vozača teretnjaka, radnika na stovarištu, kao i pomoćnog radnika, a ovi poslovi su na određeno vreme.

     

    „Kemel“ DOO Zrenjanin zapošljava tri vozača za poslove u međunarodnom saobraćaju, potrebno je radno iskustvo od najmanje godinu dana, a poslovi su na određeno vreme.

     

    „Sirpek“ Zrenjanin traži četiri vozača teretnjaka sa C kategorijom, a posao je na neodređeno vreme.

     

    DOO „Nodular“ Beograd zapošljava četiri bravara za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Istom poslodacu potrebna su i četiri operativna tehnologa, takođe za rad na određeno vreme.

     

    A poslodavac „Relja junior“ DOO Zrenjanin traži pet bravara, za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Radno iskustvo je poželjno.

     

    „Happy kids game“ zapošljava dva konobara, za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Isti poslodavac zapošljava na određeno vreme i dva animatora – vaspitača.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija