Ekonomija

“Prva linija” traži trideset radnika, “Banat seme” deset, a tu su i druge firme

Položaj radnica u privatnim preduzećima u Zrenjaninu
Foto: Pixabay

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

“Prva linija” DOO Zrenjanin zapošljava 30 štoperki, pomoćnih radnika i krojača. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 10 60 796.

 

Firma “Banat seme” AD Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem deset radnika u proizvodnji. Posao je na određeno vreme.

 

Poslodavac “WMM liftovi” DOO Zrenjanin traži četiri pomoćna radnika za rad u pekari u Zrenjaninu, na određeno vreme.

 

OŠ “Bratstvo” Aradac objavila je konkurs za prijem u radni odnos nastavnika muzičke kulture, kao i nastavnika fizičkog vaspitanja.

 

Dom zdravlja “Dr Boško Vrebalov” objavio je oglas za prijem u radni odnos doktora medicine. Posao je na određeno vreme.

 

“Izolir” AD Zrenjanin traži dva referenta komercijale i jednog mašinskog inženjera.

 

“M&N gradis” Ečka zapošljava tri pomoćna građevinska radnika na neodređeno vreme.

 

“WMW” DOO Zrenjanin traži pet prodavaca za rad na benzinskoj pumpi. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 511 630.

 

“ZR Extra plast” DOO Klek zapošljava dva majstora u proizvodnji i montaži PVC i ALU stolarije, kao i dva pomoćna radnika. Poslovi su na određeno vreme, a mesto rada je u Kleku. Kontakt telefon je 063 509 317.

 

“Don Don” DOO Beograd zapošljava u pogonu u Zrenjaninu pet pekara sa šest meseci radnog iskustva, za rad na određeno vreme. Isti poslodavac traži i 10 radnika u pekarskoj proizvodnji, takođe na određeno vreme.

 

DOO “Filip” Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem diplomiranog ekonomiste na neodređeno vreme. Isti poslodavac zapošljava i prodavca, vozača teretnjaka, radnika na stovarištu, kao i pomoćnog radnika, a ovi poslovi su na određeno vreme.

 

“Kemel” DOO Zrenjanin zapošljava tri vozača za poslove u međunarodnom saobraćaju, potrebno je radno iskustvo od najmanje godinu dana, a poslovi su na određeno vreme.

 

“Sirpek” Zrenjanin traži četiri vozača teretnjaka sa C kategorijom, a posao je na neodređeno vreme.

 

DOO “Nodular” Beograd zapošljava četiri bravara za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Istom poslodacu potrebna su i četiri operativna tehnologa, takođe za rad na određeno vreme.

 

A poslodavac “Relja junior” DOO Zrenjanin traži pet bravara, za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Radno iskustvo je poželjno.

 

“Happy kids game” zapošljava dva konobara, za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Isti poslodavac zapošljava na određeno vreme i dva animatora – vaspitača.

 

Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM