• „PRVA LINIJA“ TRAŽI PEDESET RADNIKA, OVDE SU I DRUGI OGLASI

    ZRENJANIN – U DOO „Prva linija“ iz Zrenjanina i dalje je otvoren oglas za prijem u radni odnos 50 izrađivača gornjih delova obuće. Od kandidata se traže tri meseca radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.     „Bexexpress“ DOO Šabac zapošljava tri kurira – vozača na određeno vreme. Uz radno iskustvo od tri […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „PRVA LINIJA“ TRAŽI PEDESET RADNIKA, OVDE SU I DRUGI OGLASI

    ZRENJANIN – U DOO „Prva linija“ iz Zrenjanina i dalje je otvoren oglas za prijem u radni odnos 50 izrađivača gornjih delova obuće. Od kandidata se traže tri meseca radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.

     

     

    „Bexexpress“ DOO Šabac zapošljava tri kurira – vozača na određeno vreme. Uz radno iskustvo od tri godine potrebna je i vozačka dozvola B kategorije.

     

    U autocentru „Optima M“ i dalje je otvoren oglas za automehaničara, a posao je na određeno vreme. Kandidat mora da ima šest meseci radnog iskustva, srednju stručnu spremu i vozačku dozvolu B kategorije.

     

    Poslodavac „Ač Ki Vet“ iz Kikinde zapošljava jednog veterinara, a mesto rada je Kikinda. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na neodređeno vreme.

     

    „Zlatni klas senior“ oglasio je upražnjeno mesto referenta planiranja i pripreme proizvodnje. Kandidat treba da je ekonomski tehničar, da ima vozačku dozvolu B kategorije, obuku za MS Exel i osnovnu informatičku obuku, dok radno iskustvo nije bitno. Posao je na neodređeno vreme, a konkurs je otvoren do 24. maja. Isti poslodavac traži i 10 prodavaca hleba i peciva, a posao je na neodređeno vreme.

     

    Auto centar „Cune“ DOO zapošljava dva automehaničara, dva prodavca rezervnih delova, jednog prodavca automobila i jednog radnika na prijemu klijenata u servis. Oglas je otvoren do 11. maja.

     

    „Tehnicom“ DOO Zrenjanin zapošljava tri bravara – montera na neodređeno vreme.

     

    U Ekonomsko – trgovinskoj školi „Jovan Trajković“ u Zrenjaninu do 10. maja otvoren je oglas za prijem u radni odnos nastavnika više stručnih predmeta.

     

    Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ iz Zrenjanina oglasila je potrebu za zapošljavanjem na određeno vreme nastavnika engleskog jezika, sa 100 posto radnog vremena. Oglas je otvoren do 10. maja.

     

    A Osnovna škola „Dr Boško Vrebalov“ iz Melenaca zapošljava na određeno vreme rukovaoca parnih kotlova. Oglas je otvoren do 10. maja.

     

    Beogradska firma „Securitas“ traži dva službenika obezbeđenja, a mesto rada je Zrenjanin. Kandidati moraju imati licencu za radnike obezbeđenja.

     

    „SOKO 023 Sigurnost“ DOO iz Zrenjanina traži pet čistača prostorija. Posao je na određeno vreme.

     

    „Tokram company“ DOO Vršac zapošljava 10 radnika na poslovima točioca goriva. Mesto rada je Vršac, uz obezbeđen smeštaj, a posao je na određeno vreme od godinu dana. Isti poslodavac zapošljava i 10 izvršilaca na poslovima kasira – kasirke u Vršcu, takođe uz obezbeđen smeštaj i na određeno vreme.

     

    „Šiško plus“ traži muško – ženskog frizera za rad u frizerskoj radnji u Zrenjaninu, a posao je na određeno vreme.

     

    Dva muško – ženska frizera i kozmetičara traži i frizersko kozmetički salon „Bella 023“. Kandidati treba da imaju šest meseci radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.

     

    Restoran „Citadela“ traži kuvara, na određeno vreme. Potrebno je radno iskustvo od tri meseca.

     

    Još oglasa možete pročitati ovde.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije YSLAJDER

    BROJNE POZNATE LIČNOSTI IMALE SU PSE I MAČKE

    Želite kućnog ljubimca? Da li da to bude pas ili da bude mačka? Možda će vam u konačnoj odluci pomoći izreka koju je neko davno smislio. Ona otprilike glasi – da pse imaju vojnici a […]

    KRAJINA OSVOJILA KUP FUDBALSKOG SAVEZA GRADA (FOTO)

    FK Rusanda (Melenci) – FK Krajina (Krajišnik) 2:0   Fudbaleri melenačke Rusande ipak nisu uspeli da naprave prvorazredno iznenađenje i da stignu zaostatak od tri gola prednosti, jer su […]

    POČINJE UPIS ĐAKA PRVAKA U OSNOVNE ŠKOLE

    NOVI SAD – Upis budućih prvaka u osnovne škole počinje u ponedeljak, 2. aprila, i traje do 31. maja. Učenici koji se ne upišu do 31. maja, moći će to da urade do početka školske […]