• „Prva linija“ zapošljava 40 radnika, a traženo je i deset spasilaca na vodi

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Poslodavac „Prva linija“ doo Zrenjanin traži 40 šivača gornjih delova obuće. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 069 106 07 96.   „Novares Serbia“ DOO Zrenjanin zapošljava 20 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Prva linija“ zapošljava 40 radnika, a traženo je i deset spasilaca na vodi

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Poslodavac „Prva linija“ doo Zrenjanin traži 40 šivača gornjih delova obuće. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 069 106 07 96.

     

    „Novares Serbia“ DOO Zrenjanin zapošljava 20 operatera u proizvodnji za mašinom za brizganje plastike. Radi se u smenama uz obezbeđen prevoz, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefoni su 315 02 81 i 065 808 54 47.

     

    „Kemel“ DOO Zrenjanin zapošljava pet vozača teretnjaka u međunarodnom saobraćaju. Od kandidata se traži radno iskustvo od godinu dana i posedovanje vozačke dozvole C i E kategorije. Kontakt telefon je 524 741.

     

    DOO „Polar Security“ Zrenjanin zapošljava 10 spasilaca na vodi, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon 063/565-299 ili e-mail adresa igor@polarsecurity.rs

     

    Poslodavac „I.M.S.“ Zrenjanin traži pet tehničara obrade metala na mašinama sa numeričkim upravljanjem. Posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem na email ad.imsdoo@gmail.com

     

    „Beohemija“ DOO zapošljava četiri radnika na pakeraju, a posao je na određeno vreme.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ zapošljava doktora medicine, a posao je na određeno vreme.

     

    AD „Izolir“ Zrenjanin traži elektroinstalatera, sa šest meseci radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 560 041.

     

    Poslodavac „Pite ispod sača“ Zrenjanin zapošljava trgovca – prodavca, a mesto rada je Zrenjanin. Radi se smenski, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 060 099 38 08.

     

    „Inova“ SR Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem menadžera administracije, sa visokom ili višom stručnom spremom ekonomskog ili pravnog usmerenja i dve godine radnog iskustva. Isti poslodavac traži i dva radnika u proizvodnji fasadnih dekorativnih ploča.

     

    SR „Pla-met“ Zrenjanin traži zavarivača sa najmanje šest meseci radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.

     

    „Logic“ DOO Zrenjanin traži diplomiranog mašinskog inženjera termotehnike. Radno iskustvo nije bitno, a posao je na neodređeno vreme. Prijave slati na e-mail adresu logicdoo@gmail.com

     

    Poslodavac „VBS2 International Security“ traži 20 službenika obezbeđenja sa i bez oružja. Mesto rada su Beograd, Kragujevac i Novi Bečej. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 011 2400 848.

     

    „M&N gradis“ Ečka zapošljava tri zidara sa dve godine radnog iskustva, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na neodređeno vreme. Isti poslodavac traži i dva tesara sa godinom dana radnog iskustva. Kontakt sa poslodavcem pozivanjem broja 064 164 64 17.

     

    PTUR „Naša pekara Vanja plus“ traži tri pomoćnika pekara. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 069 564 01 50.

     

    Poslodavac „Carska bašta“ Zrenjanin traži tri radnika u magacinu voća i povrća. Posao je na određeno vreme.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]