• PROTEST: Kampuju ispred kapije „Jugoremedije“!

    Bivši radnici pišu Vučiću

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PROTEST: Kampuju ispred kapije „Jugoremedije“!

    ZRENJANIN – Grupa nekadašnjih radnika i malih akcionara Fabrike lekova „Jugoremedija“ u stečaju okupila se jutros pred kapijom bivše firme, zahtevajući da se sprovede u delo zaključak Privrednog suda u Zrenjaninu, kojim se od podnosioca plana reorganizacije ove farmaceustke kuće traži da izmeni taj dokument.

    jugoremedija

    – Privredni sud je 1. aprila doneo zaključak da bi podnosioci plana reorganizacije – „Heta Real Estate“ iz Beograda i DOO „Union – medic“ iz Novog Sada, trebalo da upodobe taj plan sa novom procenom vrednosti imovine i kapitala firme na 68 miliona evra, koju je uradio Gradski zavod za veštačenje Beograd. Podnosioci plana reorganizacije se, međutim, već dve nedelje oglušuju o taj zahtev. Zbog toga ćemo biti pred firmom i tražiti poštovanje prava i zakona – kaže Aleksandar Stojanović, bivši radnik i akcionar „Jugoremedije“, najavljujući da će se radnici, tim povodom, pismom obratiti premijeru Aleksandru Vučiću.

    On je najavio da će šator u kojem će boraviti radnici biti ispred fabričke kapije sve dok se ne sprovede u delo zaključak suda.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]