• Prošao samodoprinos u Elemiru

    ELEMIR – Meštani Elemira i u narednih deset godina izdvajaće samodoprinos za selo, odlučeno je na referendumu koji je održan od 20. do 22. marta i od 27. do 29. marta. Portalu “Zrenjaninski” je u Mesnoj zajednici rečeno da su od 3.694 upisana birača sa pravom glasa, na biračka mesta izašla njih 2.202. Od toga, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Infrastruktura se obnavlja novcem od samodoprinosa
    Infrastruktura se obnavlja novcem od samodoprinosa

    ELEMIR – Meštani Elemira i u narednih deset godina izdvajaće samodoprinos za selo, odlučeno je na referendumu koji je održan od 20. do 22. marta i od 27. do 29. marta.

    Portalu “Zrenjaninski” je u Mesnoj zajednici rečeno da su od 3.694 upisana birača sa pravom glasa, na biračka mesta izašla njih 2.202. Od toga, 1.980 birača izjasnilo se pozitivno o uvođenju novog samodprinosa, dok je svega 222 zaokružilo negativan odgovor.

    – Izuzetno nam je drago da su Elemirci prepoznali značaj samodoprinosa, koji je ključan za funkcionisanje mesnih zajednica. Novac prikupljen na ovaj način i u narednom periodu biće usmeravan na tekuće poslove i održavanje infrastrukture i objekata u selu, a među najznačajnijim zadacima je dovršetak kanalizacione mreže – rekao je predsednik Saveta Mesne zajednice Elemir Marko Kovačević, koji je podsetio da se novcem od samodoprinosa finansira i rad sportskih, kulturnih i drugih organizacija u selu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija