• PRONAŠLI SMO ZA VAS NOVE OGLASE ZA POSAO

    ZRENJANIN – Osnovna škola „Bratstvo jedinstvo“ iz Belog Blata raspisala je oglas za prijem u radni odnos spremačice i servirke, obe na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 14. juna.     „Gomex“ DOO zapošljava četriri prodavca – kasira, na određeno vreme.   Centar za socijalni rad Zrenjanin oglasio je konkurs za imenovanje direktora centra. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRONAŠLI SMO ZA VAS NOVE OGLASE ZA POSAO

    ZRENJANIN – Osnovna škola „Bratstvo jedinstvo“ iz Belog Blata raspisala je oglas za prijem u radni odnos spremačice i servirke, obe na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 14. juna.

     

    posao

     

    „Gomex“ DOO zapošljava četriri prodavca – kasira, na određeno vreme.

     

    Centar za socijalni rad Zrenjanin oglasio je konkurs za imenovanje direktora centra. Direktor se imenuje na period od četiri godine. Konkurs je otvoren do 9. juna.

     

    „Zlatni klas senior“ zapošljava 10 prodavaca hleba i peciva, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na neodređeno vreme.

     

    Poslodavac „Shoping Fam“ iz Pančeva traži menadžera prodavnice, a posao je na neodređeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin.

     

    U DOO „Nodular“ otvoren je oglas za prijem u radni odnos šest električara, pet rukovalaca mešalicom, 15 izvršilaca na bušenju i brušenju odlivaka i dva strugara.

     

    „VIP security“ doo iz Beograda traži 100 službenika obezbeđenja, a područje rada je cela Srbija, izuzev Beograda. Posao je na određeno vreme.

     

    Servis bele tehnike „Art cool“ traži montažera klima uređaja. Posao je na neodređeno vreme, a radno iskustvo je poželjno.

     

    „Kemel“ DOO iz Zrenjanina oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva dispečera sa znanjem engleskog jezika, i dva vozača sa C i E kategorijom. Oglas je otvoren do 15. juna.

     

    Poslodavac „Fortis vita“ DOO iz Zrenjanina traži tri negovateljice – gerontodomaćice, u domu za smeštaj odraslih i starih lica. Posao je na određeno vreme.

     

    SUR „Arena“ iz Zrenjanina zapošljava jednog poslastičara, na određeno vreme.

     

    „Bexexpress“ DOO Šabac zapošljava tri kurira – vozača na određeno vreme. Uz radno iskustvo od tri godine potrebna je i vozačka dozvola B kategorije.

     

    U zrenjaninskoj firmi „Tehnicom“ traže tri bravara – montera.

     

    Još oglasa možete pročitati ovde.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]