• PROMOCIJA NOVIH KREDITA ZA PREDUZETNICE I MLADE PREDUZETNIKE

    ZRENJANIN – Regionalna privredna komora Srednjobanatskog upravnog okruga, u saradnji sa Garancijskim fondom Autonomne pokrajine Vojvodine i bankom Poštanska štedionica A.D., organizuje predstavljanje nove kreditne linije, namenjene preduzetnicama, vlasnicama malih preduzeća i mladima do 35 godina starosti.     Nova kreditna linija biće promovisana u četvrtak, 1. juna u 11 časova, u prostorijama Regionalne privredne […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PROMOCIJA NOVIH KREDITA ZA PREDUZETNICE I MLADE PREDUZETNIKE

    ZRENJANIN – Regionalna privredna komora Srednjobanatskog upravnog okruga, u saradnji sa Garancijskim fondom Autonomne pokrajine Vojvodine i bankom Poštanska štedionica A.D., organizuje predstavljanje nove kreditne linije, namenjene preduzetnicama, vlasnicama malih preduzeća i mladima do 35 godina starosti.

     

    novac

     

    Nova kreditna linija biće promovisana u četvrtak, 1. juna u 11 časova, u prostorijama Regionalne privredne komore Srednjobanatskog upravnog okruga.

     

    “Ukoliko imate dobru poslovnu ideju, započeli ste sopstveni biznis i želite da ga proširite, pozivamo  vas da nam se pridružite i sa ciljem realizacije vaših poslovnih planova”, poručuju iz RPK Zrenjanin.

     

    Ciljne grupe, kojima su namenjeni krediti, jesu nezaposlena lica do 35 godina starosti i žene, bez starosnog ograničenja, sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i preduzetnice, žene osnivači malih preduzeća i mladi do 35 godina starosti, koji delatnost obavljaju kraće od tri godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija