• „PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ“ NA SAJMU U NIRNBERGU

    NIRNBERG – Zrenjaninska kompanija „Proizvodnja Mile Dragić“ bila je jedan od učesnika i izlagača na nedavno završenom sajmu Enforce Tac, koji je održan u nemačkom gradu Nirnbergu.     Posetioci sajma, koji su obišli stand „Proizvodnje Mile Dragić“, u okviru hale 10.1 – 630, mogli su pogledati deo asortimana ove kompanije i upoznati se sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „PROIZVODNJA MILE DRAGIĆ“ NA SAJMU U NIRNBERGU

    NIRNBERG – Zrenjaninska kompanija „Proizvodnja Mile Dragić“ bila je jedan od učesnika i izlagača na nedavno završenom sajmu Enforce Tac, koji je održan u nemačkom gradu Nirnbergu.

     

    Enforce Tac

     

    Posetioci sajma, koji su obišli stand „Proizvodnje Mile Dragić“, u okviru hale 10.1 – 630, mogli su pogledati deo asortimana ove kompanije i upoznati se sa proizvodima koje ona nudi.

     

    „Inovacije i rešenja u pogledu lične zaštite, balističke zaštite i opreme, kao i zaštitnih odela i intervencijske opreme, prezentovana je delegacijama i posetiocima iz celog sveta“, saopšteno je iz kompanije koja se bavi proizvodnjom vojne i policijske opreme.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija