• Prodaje se nepokretna i pokretna imovina novobečejskog brodogradilišta

    Slobodan Sudarov, stečajni upravnik novobečejskog brodogradilišta M.C.I. oglasio je prodaju nepokretne i pokretne imovine ove fabrike.   Početna cena na javnom nadmetanju je 24,9 miliona, a depozit je 9,9 miliona dinara.   Imovina je podeljena u dve celine. Jednu čine objekti koji su upisani u vlasničku dokumentaciju. Druga celina su objekti koji nisu upisani u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prodaje se nepokretna i pokretna imovina novobečejskog brodogradilišta

    Slobodan Sudarov, stečajni upravnik novobečejskog brodogradilišta M.C.I. oglasio je prodaju nepokretne i pokretne imovine ove fabrike.

     

    Početna cena na javnom nadmetanju je 24,9 miliona, a depozit je 9,9 miliona dinara.

     

    Imovina je podeljena u dve celine. Jednu čine objekti koji su upisani u vlasničku dokumentaciju. Druga celina su objekti koji nisu upisani u vlasničku dokumentaciju i koji predstavljaju vanknjižnu svojinu stečajnog dužnika.

     

    Javno nadmetanje za dve celine koje su predmet ove prodaje održaće se 30. decembra, u 10 časova, u kancelariji stečajnog upravnika u Kikindi.

     

    Pročitajte još: Nezadovoljni radnici zrenjaninske pošte i danas obustavili rad

     

    Privredni sud u Zrenjaninu je rešenjem od 4. decembra 2018. godine proglasio bankrot brodogradilišta M.C.I. Prethodno je, 31. oktobra iste godine, otvoren stečajni postupak nad ovom novobečejskom fabrikom.

     

    Predlog za pokretanje stečaja podnelo je preduzeće „Holdco Two“ doo iz Beograda. Kao razlog, navedeno je da je brodogradilište već tri godine u blokadi, da je nesposobno da izvršava svoje finansijske obaveze i da je račun preduzeća blokiran na 35,6 miliona dinara.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]