• Prodaje se dvosoban ulični stan u širem centru grada (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo dvosoban ulični stan.   Stan se nalazi u prometnoj ulici, u širem centru grada. Dvorište u kom se nalazi ovaj stan je dovoljno veliko da može da se uđe kolima i parkira. Stan je uknjižen na 63 kvadrata.   Stan je većim delom renoviran. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prodaje se dvosoban ulični stan u širem centru grada (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija Gsigma i portal zrenjaninski.com, ove nedelje preporučujemo dvosoban ulični stan.

     

    Stan se nalazi u prometnoj ulici, u širem centru grada. Dvorište u kom se nalazi ovaj stan je dovoljno veliko da može da se uđe kolima i parkira. Stan je uknjižen na 63 kvadrata.

     

    Stan je većim delom renoviran. Urađeni su nova instalacija struje i nov odvod i dovod vode. Postavljen je zaseban sat za vodu. Ulazna vrata su zamenjena novim, sigurnosnim.

     

    Ovaj stan je zanimljiv po tome što velika soba do ulice može biti zanimljiva za one koji žele da kupe ovaj prostor radi posla, odnosno moguće je izvršiti prenamenu stambenog prostora u poslovni.

     

    Cena dvosobnog uličnog stana je 27.000 evra.

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija