Ekonomija

PRODAJE LUXOTEL, IDE U AMERIKU

ZRENJANIN – Vlasnik “Luksotela”, prvog privatnog hotela u Zrenjaninu, oglasio je prodaju ovog objekta, jer je odlučio da biznis nastavi u Americi, tačnije u Majamiju.

luxotel

Ovaj hotel, površine 470 kvadratnih metara, nalazi se u naselju Bagljaš, na 200 metara od Aviv Parka, i poseduje šest soba i dva apartmana, kapaciteta 20 osoba. U njegovom sklopu se nalaze i zatvoreni bazen i sauna, a objekat je, po rečima vlasnika Dušana Grbića, idealan i za prekategorizaciju u dom za stare.

– “Luksotel” je otvoren 2005. godine i u početku je imao pet soba. Hotel je uspešno poslovao i imao je odličnu popunjenost, a jedini razlog zbog kog sam odlučio da ga prodam jeste odlazak u inostranstvo. Naime, planiram sa kompletnom porodicom da se preselim na Floridu, gde sam započeo drugi posao – objasnio je Grbić za portal “Zrenjaninski”.

On je otkrio da hotel prodaje za 200.000 evra, ali da cena nije fiksna i da je sa zainteresovanima moguć dogovor.

– Važno je naglasiti da je vlasništvo jedan kroz jedan i da hotel nije opterećen nikakvim kreditima, niti drugim dugovanjima. Takođe, postoji mogućnost proširenja na susedni plac koji je trenutno prazan – istakao je Grbić.

Podeli članak
sinovoz
FAM