• PRODAJE LUXOTEL, IDE U AMERIKU

    U razgovoru za portal „Zrenjaninski“ gazda otkriva i cenu ovog objekta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Vlasnik „Luksotela“, prvog privatnog hotela u Zrenjaninu, oglasio je prodaju ovog objekta, jer je odlučio da biznis nastavi u Americi, tačnije u Majamiju.

    luxotel

    Ovaj hotel, površine 470 kvadratnih metara, nalazi se u naselju Bagljaš, na 200 metara od Aviv Parka, i poseduje šest soba i dva apartmana, kapaciteta 20 osoba. U njegovom sklopu se nalaze i zatvoreni bazen i sauna, a objekat je, po rečima vlasnika Dušana Grbića, idealan i za prekategorizaciju u dom za stare.

    – „Luksotel“ je otvoren 2005. godine i u početku je imao pet soba. Hotel je uspešno poslovao i imao je odličnu popunjenost, a jedini razlog zbog kog sam odlučio da ga prodam jeste odlazak u inostranstvo. Naime, planiram sa kompletnom porodicom da se preselim na Floridu, gde sam započeo drugi posao – objasnio je Grbić za portal „Zrenjaninski“.

    On je otkrio da hotel prodaje za 200.000 evra, ali da cena nije fiksna i da je sa zainteresovanima moguć dogovor.

    – Važno je naglasiti da je vlasništvo jedan kroz jedan i da hotel nije opterećen nikakvim kreditima, niti drugim dugovanjima. Takođe, postoji mogućnost proširenja na susedni plac koji je trenutno prazan – istakao je Grbić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija