• PRODAJA STANOVA U ZGRADI ČIJA IZGRADNJA USKORO POČINJE

    ZRENJANIN – U ovonedeljnoj rubrici o tržištu nekretnina, koju zajednički realizuju Agencija za nekretnine „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, preporučujemo nove stanove čija izgradnja uskoro počinje. Uskoro počinje izgradnja stambeno – poslovne zgrade P+4+Ps u zrenjaninskom naselju Bagljaš, u ulici Tihomira Ostojića 36. Lokacija na kojoj će se graditi objekat ima odličnu poziciju. Lokacija je zanimljiva […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRODAJA STANOVA U ZGRADI ČIJA IZGRADNJA USKORO POČINJE

    ZRENJANIN – U ovonedeljnoj rubrici o tržištu nekretnina, koju zajednički realizuju Agencija za nekretnine „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, preporučujemo nove stanove čija izgradnja uskoro počinje.

    Izgled buduće zgrade

    Uskoro počinje izgradnja stambeno – poslovne zgrade P+4+Ps u zrenjaninskom naselju Bagljaš, u ulici Tihomira Ostojića 36.

    Lokacija na kojoj će se graditi objekat ima odličnu poziciju. Lokacija je zanimljiva jer se u krugu od 500 metara nalaze vrtići, osnovna škola, Medicinska škola, pijaca, banke, tržni centar…

    U pitanju je moderan objekat koji će imati dve lamele. Veoma je bitno da zgrada ima lift.

    Skica dvoiposobnog stana

    Planirano je da u objektu bude 88 stambenih jedinica, dok je za prizemlje planiran lokal. 

    Grejanje je regulisano toplotnim pumpama, što znači da bi računi za grejanje bili veoma pristupačni.

    Dokumentacija za zgradu je kompletna, što znači da postoji građevinska dozvola, prijava radova, kao i plaćene komunalije za objekat.

    S obzirom na to da gradnja objekta počinje, postoji mogućnost etapnog plaćanja stanova.

    I još jedna pogodnost: ako kupujete stan a dosad niste imali nekretninu na svom imenu, imate mogućnost za povraćaj PDV- a na 40 metara kvadratnih, u iznosu od 10 odsto ili preciznije, preračunato u cenu 9,25 odsto, što uopšte nije zanemarljivo.

    Skica jednoiposobnog stana

    Za više informacija možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22, ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 6984.

    Više informacija na sajtu www.gsigma.rs

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija