• PRODAJA „JUGOREMEDIJE“ U OKTOBRU: POGLEDAJTE KOLIKO KOŠTA

    ZRENJANIN – Za ponedeljak 16. oktobar u 12 časova, zakazana je prodaja zrenjaninske fabrike lekova „Jugoremedija“ u stečaju. Prodaja će se obaviti javnim nadmetanjem u prostorijama fabrike. „Jugoremedija“ se prodaje kao pravno lice, odnosno prodaje se celokupna imovina koja se sastoji od industrijskog kompleksa ukupne površine 73,5 hiljada kvadrata.     U kompleksu se nalazi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRODAJA „JUGOREMEDIJE“ U OKTOBRU: POGLEDAJTE KOLIKO KOŠTA

    ZRENJANIN – Za ponedeljak 16. oktobar u 12 časova, zakazana je prodaja zrenjaninske fabrike lekova „Jugoremedija“ u stečaju. Prodaja će se obaviti javnim nadmetanjem u prostorijama fabrike.

    „Jugoremedija“ se prodaje kao pravno lice, odnosno prodaje se celokupna imovina koja se sastoji od industrijskog kompleksa ukupne površine 73,5 hiljada kvadrata.

     

    jugoremedija

     

    U kompleksu se nalazi odeljenje čvrstih formi, polučvrstih formi, odeljenje pakovanja, skladište, sektor kontrole kvaliteta, tehničke etaže i garderoba, odeljenje proizvodnje pijaće vode, kotlarnica, energetski blok, sektor obezbeđenja kvaliteta i restoran, odeljenje tečnih formi, odeljenje hemijske pripreme vode, odeljenje cefalosporina, penicilinske pripreme, ostala skladišta, upravne zgrade i ostali pomoćni objekti.

     

    Prodaje se i pripadajuća oprema, stan od 16 kvadrata u ulici Stevice Jovanovića, intelektualna svojina (21 žig), 28 motornih vozila, inventar i zalihe.

     

    Prodaju se i parnica za za povraćaj dozvole za stavljanje lekova u promet za 22 preparata, preparati koji predstavljaju specifiku  – lekovi zaštićeni robnim žigom čiji je nosilac „Jugoremedija“, 9 komada i preparati koji predstavljaju generičke lekove za koje Jugoremedija poseduje kompletan tehnološki postupak, 12 komada.

     

    Ukupna vrednost „Jugoremedije“ po kojoj je ona ponuđena za prodaju iznosi 1 906 765 678,54 dinara, odnosno bezmalo dve milijarde dinara.

     

    Otkup dokumentacije košta 500 000 dinara i ona se može otkupiti do 9. oktobra. Depozit  za učešće na javnom nadmetanju iznosi 762 706,41 dinar.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]