Ekonomija YSLAJDER

PRODAJA „JUGOREMEDIJE“ U OKTOBRU: POGLEDAJTE KOLIKO KOŠTA

jugoremedija

ZRENJANIN – Za ponedeljak 16. oktobar u 12 časova, zakazana je prodaja zrenjaninske fabrike lekova „Jugoremedija“ u stečaju. Prodaja će se obaviti javnim nadmetanjem u prostorijama fabrike.

„Jugoremedija“ se prodaje kao pravno lice, odnosno prodaje se celokupna imovina koja se sastoji od industrijskog kompleksa ukupne površine 73,5 hiljada kvadrata.

 

jugoremedija

 

U kompleksu se nalazi odeljenje čvrstih formi, polučvrstih formi, odeljenje pakovanja, skladište, sektor kontrole kvaliteta, tehničke etaže i garderoba, odeljenje proizvodnje pijaće vode, kotlarnica, energetski blok, sektor obezbeđenja kvaliteta i restoran, odeljenje tečnih formi, odeljenje hemijske pripreme vode, odeljenje cefalosporina, penicilinske pripreme, ostala skladišta, upravne zgrade i ostali pomoćni objekti.

 

Prodaje se i pripadajuća oprema, stan od 16 kvadrata u ulici Stevice Jovanovića, intelektualna svojina (21 žig), 28 motornih vozila, inventar i zalihe.

 

Prodaju se i parnica za za povraćaj dozvole za stavljanje lekova u promet za 22 preparata, preparati koji predstavljaju specifiku  – lekovi zaštićeni robnim žigom čiji je nosilac „Jugoremedija“, 9 komada i preparati koji predstavljaju generičke lekove za koje Jugoremedija poseduje kompletan tehnološki postupak, 12 komada.

 

Ukupna vrednost „Jugoremedije“ po kojoj je ona ponuđena za prodaju iznosi 1 906 765 678,54 dinara, odnosno bezmalo dve milijarde dinara.

 

Otkup dokumentacije košta 500 000 dinara i ona se može otkupiti do 9. oktobra. Depozit  za učešće na javnom nadmetanju iznosi 762 706,41 dinar.

Podeli članak
sinovoz
FAM