• PRODAJA „JUGOREMEDIJE“ JOŠ NA ČEKANJU

    ZRENJANIN – Imovina zrenjaninske Fabrike lekova „Jugoremedija“ u stečaju, po svemu sudeći, neće tako brzo ući u proceduru prodaje i nalaženja novog kupca i potencijalnog investitora.     Da podsetimo, Odbor poverilaca je dao saglasnost da se imovina „Jugoremedije“, procenjena na 32 miliona evra, ili oko četiri milijarde dinara, prodaje kao pravno lice, ali su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRODAJA „JUGOREMEDIJE“ JOŠ NA ČEKANJU

    ZRENJANIN – Imovina zrenjaninske Fabrike lekova „Jugoremedija“ u stečaju, po svemu sudeći, neće tako brzo ući u proceduru prodaje i nalaženja novog kupca i potencijalnog investitora.

     

    prodaja jugoremedije
    Fabrika lekova „Jugoremedija“

     

    Da podsetimo, Odbor poverilaca je dao saglasnost da se imovina „Jugoremedije“, procenjena na 32 miliona evra, ili oko četiri milijarde dinara, prodaje kao pravno lice, ali su iskrsle neke proceduralne poteškoće.

     

    – Ostalo je da se razreše neke proceduralne stvari koje su u nadležnosti Ministarstva zdravlja, a to sada neće ići baš brzo iz razloga što se čeka na izbor novog premijera, koji će možda menjati i sastav u Ministarstvu zdravlja. Zbog toga mislim da će nam trebati još neko vreme, pre nego što se oglasi prodaja „Jugoremedije“ – kaže za portal zrenjaninski.com stečajni upravnik fabrike lekova Radovan Savić, koji još nije odlučio ni koji će model prodaje biti primenjen.

     

    – Ako prodaju budemo sprovodili javnim nadmetanjem, početna cena biće 50 posto od procenjene vrednosti. Ako se odlučimo za model zatvorenih ponuda, biće prihvaćena najviša ponuđena cena, koja mora biti veća od polovine procenjene vrednosti imovine – kaže stečajni upravnik „Jugoremedije“ Radovan Savić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]