• Prodaja imovine GIK „Banat“: Stan na Bagljašu za manje od 10.000 evra!

    Stečajna upravnica Građevinsko-industrijskog kombinata „Banat“ Dragica Arsić oglasila je na prodaju jednosoban stan na Bulevaru Veljka Vlahovića u Zrenjaninu. U pitanju je naknadno pronađena imovina ovog nekadašnjeg građevinskog giganta, koja nije bila poznata u momentu kada je GIK „Banat“ prodat kao pravno lice.   Početna cena na javnom nadmetanju, koje je zakazano za 25. avgust, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prodaja imovine GIK „Banat“: Stan na Bagljašu za manje od 10.000 evra!

    Stečajna upravnica Građevinsko-industrijskog kombinata „Banat“ Dragica Arsić oglasila je na prodaju jednosoban stan na Bulevaru Veljka Vlahovića u Zrenjaninu. U pitanju je naknadno pronađena imovina ovog nekadašnjeg građevinskog giganta, koja nije bila poznata u momentu kada je GIK „Banat“ prodat kao pravno lice.

     

    Početna cena na javnom nadmetanju, koje je zakazano za 25. avgust, iznosi 1.152.500 dinara.

     

    Pročitajte još: Internet oglašavanje spas za male proizvođače

     

    Javno nadmetanje biće održano u 11 časova, u kancelariji stečajnog upravnika u Zrenjaninu, u ulici Narodne omladine 15. Više informacija na broj telefona 069/560 20 25.

     

    Ovo nije jedina naknadno pronađena imovina GIK „Banat“. Uskoro će na prodaju biti ponuđene i dve šestine kuće u ulici Toše Jovanovića u Zrenjaninu.

     

    Pročitajte još: Na prodaju dvosobna kuća u naselju Berbersko (Foto)

     

    Kada ove prodaje budu okočane, stečajna upravnica Dragica Arsić planira da sačini nacrt rešenja o konačnoj deobi.

     

    Na računu stečajne mase GIK „Banat“ ima nešto više od 3,5 miliona dinara, a naknadno pronađena imovina, čija se prodaja planira, procenjena je na 2.472.000 dinara.

     

    Stečaj u GIK „Banat“ otvoren je pre devet godina. Kombinat je u međuvremenu prodat kao pravno lice, ali je nastavljen postupak nad stečajnom masom.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]