Ekonomija

Prodaja imovine „Agroživa“

ZRENJANIN – Privatni izvršitelj Branko Plavšić ponudiće danas na prodaju deo imovine kompanije „Agroživ“ iz Žitišta, i to u dva odvojena javna nadmetanja.

Detalj sa prodaje 25. februara
Detalj sa prodaje 25. februara

Prodaja se obavlja po tužbama privatnih poverilaca, radi namirenja njihovih potraživanja. Na prodaji će se naći magacinski lageri, procenjene vrednosti 10,5 miliona dinara, kao i veliki traktori, ukupne procenjene vrednosti oko 11 miliona dinara.

Kako je u pitanju drugo javno nadmetanje, ponuđena cena ne može biti niža od 30 odsto procenjene.

Da podsetimo, deo imovine u vlasništvu žitištanske kompanije za proizvodnju pilećeg mesa bio je na javnoj prodaji i 25. februara. Tada je više objekata kupila novosadska firma „Mit end trejd“, koja se na licitaciji pojavila i kao poverilac i u ulozi kupca. Prodaju nepokretnosti „Agroživa“ tada je zakazala izvršiteljka Jasmina Trbović Stanković, radi namirenja potraživanja preduzeća „Mit end trejd“ i beogradske firme „Mibras“, koja je, inače, zakupac proizvodnih  pogona „Agroživa“. Među kupcima na licitaciji bilo je i DOO „Međa“, koje je za 5.37 miliona dinara kupilo zgradu ugostiteljstva u Srpskom Itebeju.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.