• PRIVREDNI SUD U ZRENJANINU OTVORIO 160 STEČAJNIH POSTUPAKA!

    ZRENJANIN – Prema podacima Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, na teritoriji koju pokriva Privredni sud u Zrenjaninu od 2000. godine pa do danas otvoreno je 160 stečajnih postupaka.     Od ukupnog broja stečajeva, 116 ih je sa privatnim kapitalom. Od tog broja, završeno je 56 stečajeva, a obustavljeno 21. Najviše stečajnih postupaka otvoreno je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRIVREDNI SUD U ZRENJANINU OTVORIO 160 STEČAJNIH POSTUPAKA!

    ZRENJANIN – Prema podacima Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, na teritoriji koju pokriva Privredni sud u Zrenjaninu od 2000. godine pa do danas otvoreno je 160 stečajnih postupaka.

     

    sud

     

    Od ukupnog broja stečajeva, 116 ih je sa privatnim kapitalom. Od tog broja, završeno je 56 stečajeva, a obustavljeno 21. Najviše stečajnih postupaka otvoreno je 2011. godine – 34.

     

    Što se tiče društvenih preduzeća, u proteklih 17 godina otvorena su 44 stečaja, 30 ih je okončano, a jedan je obustavljen. Najviše stečajnih postupaka društvenih preduzeća pokrenuto je 2010. godine – 12.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija