Ekonomija Vesti Zrenjanin

Privredni sud doneo rešenje o otvaranju još jednog stečaja u ovoj godini

rešenje o otvaranju stečaja

Aleksandar Stoiljkovski, sudija Privrednog suda u Zrenjaninu, doneo je rešenje o otvaranju još jednog stečaja u ovoj godini.

 

Reč je o firmi „Atrium complex“ iz Zrenjanina, koja ne posluje od 2011. godine. Rešenje o otvaranju stečaja je usledilo jer je ovom preduzeću dve godine račun neprekidno blokiran, dugovanja iznose 1.761.838 dinara i nema imovine iz koje bi dugovi mogli da se namire.

 

No, pozvani su poverioci da se izjasne i prijave potraživanja, a za stečajnu upravnicu imenovana je Jelica Vukolić. Ubrzo nakon toga, Vukolić je razrešena ove dužnosti, na sopstveni zahtev, uz obrazloženje da se nalazi u sukobu interesa. Za novu stečajnu upravnicu imenovana je Dragana Galić iz Kikinde.

 

Pretragom na internetu može se videti da je firma „Atrium complex“ osnovana 2011. i to za izgradnju stambenih i nestambenih objekata. Direktor firme u to vreme bila je Ljubica Radulović. U međuvremenu, firma menja adresu i zakonskog zastupnika. A praktično obustavlja poslovanje čim je nastala. Tako bar piše u dokumentima priloženim sudu, a u koje sud nema razloga da ne veruje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM