Ekonomija Vesti Zrenjanin

Privredni sud doneo rešenje o otvaranju još jednog stečaja u ovoj godini

rešenje o otvaranju stečaja

Aleksandar Stoiljkovski, sudija Privrednog suda u Zrenjaninu, doneo je rešenje o otvaranju još jednog stečaja u ovoj godini.

 

Reč je o firmi „Atrium complex“ iz Zrenjanina, koja ne posluje od 2011. godine. Rešenje o otvaranju stečaja je usledilo jer je ovom preduzeću dve godine račun neprekidno blokiran, dugovanja iznose 1.761.838 dinara i nema imovine iz koje bi dugovi mogli da se namire.

 

No, pozvani su poverioci da se izjasne i prijave potraživanja, a za stečajnu upravnicu imenovana je Jelica Vukolić. Ubrzo nakon toga, Vukolić je razrešena ove dužnosti, na sopstveni zahtev, uz obrazloženje da se nalazi u sukobu interesa. Za novu stečajnu upravnicu imenovana je Dragana Galić iz Kikinde.

 

Pretragom na internetu može se videti da je firma „Atrium complex“ osnovana 2011. i to za izgradnju stambenih i nestambenih objekata. Direktor firme u to vreme bila je Ljubica Radulović. U međuvremenu, firma menja adresu i zakonskog zastupnika. A praktično obustavlja poslovanje čim je nastala. Tako bar piše u dokumentima priloženim sudu, a u koje sud nema razloga da ne veruje.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz