• Prethodnih dana je raspisano nekoliko novih konkursa za posao

    Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nove oglase za posao.   Zrenjaninska filijala Uprave za trezor Ministarstva finansija raspisala je oglas za prijem u radni odnos šefa ekspoziture Žitište, sa zvanjem saradnika. Uslov za kandidaturu je visoko obrazovanje, položen državni stručni ispit i najmanje tri godine radnog iskustva u struci. Više informacija možete dobiti u zrenjaninskoj filijali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prethodnih dana je raspisano nekoliko novih konkursa za posao

    Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nove oglase za posao.

     

    Zrenjaninska filijala Uprave za trezor Ministarstva finansija raspisala je oglas za prijem u radni odnos šefa ekspoziture Žitište, sa zvanjem saradnika. Uslov za kandidaturu je visoko obrazovanje, položen državni stručni ispit i najmanje tri godine radnog iskustva u struci. Više informacija možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Pročitajte još: Caffe Piccolo zapošljava konobare – šankere, prijavljivanje je u toku

     

    Kompanija „Medix technologie“ zapošljava troje prezentera za predstavljanje i prodaju asortimana te firme na terenu. Neophodno je posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Poslodavac garantuje redovnu isplatu zarade, uz bonus, a obećana zarada je od 60.000 do 180.000 dinara. U pitanju je stalni radni odnos, sa petodnevnom radnom nedeljom. Zainteresovani mogu poslati svoj CV na mejl medix.prezenteri@gmail.com ili potražiti informacije pozivanjem broja 066 490 418.

     

    Pročitajte još: Muško – ženski frizerski salon „BeautyBoxZr“ raspisao oglas za posao

     

    Medicinska škola Zrenjanin zapošljava nastavnika interne medicine sa 50 posto radnog vremena. Školi je potreban i nastavnik zdravstvene nege na mađarskom nastavnom jeziku, sa 99,99 posto radnog vremena, kao i nastavnik hirurgije sa 60 posto radnog vremena. Otvoreno je i radno mesto spremačice, sa 82 posto radnog vremena. Sva potrebna obaveštenja zainteresovani mogu dobiti od sekretara škole, lično ili telefonom na broj 023/533-270 i 023/533-273.

     

    Pročitajte još: Pogrebno „Božur“ zapošljava cvećarku, prijavite se na vreme

     

    Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina traži nastavnika matematike, sa 88,88 posto radnog vremena. Više informacija možete dobiti od sekretara škole, lično ili na telefon (023) 548 820, lokal 18.

     

    Aktuelna ponuda poslova redovno se ažurira u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija