• PREMIJERKA ANA BRNABIĆ O VAŽNIM PROJEKTIMA ZA ZRENJANIN

    BEOGRAD – Rekonstrukcija državnog puta Novi Sad – Zrenjanin i rehabilitacija državnog puta Zrenjanin – Beograd u vrhu su prioriteta Vlade u Beogradu, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić, na zajedničkoj sednici Vlade Srbije i Vlade Vojvodine.     Zrenjanin je spomenut u još jednom kontekstu, a takođe se tiče prioriteta.   -Rekonstrukcija Gradskog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREMIJERKA ANA BRNABIĆ O VAŽNIM PROJEKTIMA ZA ZRENJANIN

    BEOGRAD – Rekonstrukcija državnog puta Novi Sad – Zrenjanin i rehabilitacija državnog puta Zrenjanin – Beograd u vrhu su prioriteta Vlade u Beogradu, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić, na zajedničkoj sednici Vlade Srbije i Vlade Vojvodine.

     

    ana brnabić
    Foto: Grad Zrenjanin

     

    Zrenjanin je spomenut u još jednom kontekstu, a takođe se tiče prioriteta.

     

    -Rekonstrukcija Gradskog stadiona u Zrenjaninu na vrhu je liste prioriteta ulaganja u sportsku infrastrukturu Vlade Srbije – istakla je, između ostalog, Brnabićeva.

     

    O putu Zrenjanin – Beograd priča se već godinama.

     

    Da podsetimo, ideja je da se od petlje sa putem od mosta Zemun – Borča, rekonstruišu dve postojeće putne trake, i dograde još dve nove. Tako bi do Zrenjanina bio izgrađen takozvani brzi put, sa četiri trake. Takođe, paralelno sa tim radovima, i uz taj kolovoz, bio bi izgrađen još jedan običan put u dve trake, za traktoriste, i za vozila u lokalu, odnosno za one vozače koji ne žele da plaćaju putarinu. Od petlje pred Borčom vozači iz Zrenjanina biće u mogućnosti da se opredele i za pravac prema Zemunu, putem koji je u fazi izrade kao deo beogradske obilaznice.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]