• PREGLEDALI SMO OGLASNU TABLU, OVI POSLOVI SU U PONUDI

    ZRENJANIN – U Ministarstvu odbrane otvoren je oglas za prijem 130 profesionalnih vojnika sanitetske službe, za rad u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Posao je uz ugovor o radu do tri godine, sa mogućnošću produženja.     „Tenzor“ DOO Ptuj Slovenija zapošljava pet elektroinstalatera. Obećana visina neto zarade je 570 evra, a mesto rada je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREGLEDALI SMO OGLASNU TABLU, OVI POSLOVI SU U PONUDI

    ZRENJANIN – U Ministarstvu odbrane otvoren je oglas za prijem 130 profesionalnih vojnika sanitetske službe, za rad u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Posao je uz ugovor o radu do tri godine, sa mogućnošću produženja.

     

    posao

     

    „Tenzor“ DOO Ptuj Slovenija zapošljava pet elektroinstalatera. Obećana visina neto zarade je 570 evra, a mesto rada je Slovenija.

     

    DOO „Prva linija“ traži 50 izrađivača gornjih delova obuće i jednog mehaničara za šivaće mašine.

     

    Poslodavac „Tokram company“ DOO Vršac objavio je oglas da traži 10 točilaca goriva, na neodređeno vreme. Mesto rada je Vršac, a smeštaj je obezbeđen. Isti poslodavac zapošljava i 10 kasira-kasirki, ali na određeno vreme od 12 meseci, uz obezbeđen smeštaj.

     

    „Monta MTB“ Elemir zapošljava rukovaoca građevinskih mašina. Potrebna je godina dana radnog iskustva, a posao je na neodređeno vreme.

     

    Poslodavac „Mima“ zapošljava tri šivača odeće na određeno vreme.

     

    „Tehnomanija“ je oglasila potrebu za zapošljavanjem jednog prodavca u Zrenjaninu. Potrebno je dva meseca radnog iskustva, a posao je na određeno vreme.

     

    HIP „Petrohemija“ AD Pančevo zapošljava jednog rukovaoca pripreme preparacije. Kandidati mogu biti hemijski ili mašinski tehničari, posao je na određeno vreme, a mesto rada je Elemir. Oglas je otvoren do 24. jula.

     

    SR „Fineta“ traži prodavca građevinskog materijala i boja, sa godinu dana radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 1. avgusta.

     

    PR izvršitelj Dragan Nikolić zapošljava administrativnog radnika. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 31. jula.

     

    DOO „Madra“ Zrenjanin zapošljava vozača šlepera. Posao je na određeno vreme.

     

    SUR „Čili“ Zrenjanin zapošljava dva prodavca brze hrane, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    „ENOKS ADJ“ DOO Elemir zapošljava vozača sa C i E kategorijom za prevoz u inostranstvu.

     

    DOO „Trenč“ zapošljava jednog rukovaoca građevinskim mašinama – skipom, sa trogodišnjim iskustvom. Posao je na određeno vreme, a mesto rada Zrenjanin.

     

    PR „Super secko“ oglasio je potrebu za zapošljavanjem šest varilaca – gasnih sekača, sa godinu dana radnog iskustva. Posao je na određeno vreme.

     

    „Soko 023 sigurnost“ DOO traži pet čistača prostorija. Posao je na određeno vreme.

     

    „Banattrans“ DOO Klek traži jednog vozača sa vozačkom dozvolom C i E kategorije, sa dve godine radnog iskustva, za posao u međunarodnom transportu. Ista firma traži i rukovaoca telehenderom, sa dve godine radnog iskustva.

     

    Poslodavac „Doxa-flover“ oglasio je upražnjeno mesto manipulanta sekundarnih sirovina i vozača sa C kategorijom. Mesto rada je Zrenjanin, a poslovi su na određeno vreme.

     

    „Kondor security“ DOO traži četiri radnika obezbeđenja, na određeno vreme.

     

    Beogradska agencija „Herkules“ zapošljava dva lica za obezbeđenje objekata. Posao je na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

     

    Poslodavac „Ramada“ traži dva vozača sa B i C kategorijom, a oglas je otvoren od 1. avgusta. Ista firma traži i dva fizička radnika. Oba posla su na određeno vreme.

     

    „Monta MTB“ iz Elemira zapošljava dva vozača sa C i E kategorijom. Posao je na određeno vreme.

     

    Ugostiteljska radnja „Ketering bon appetit 023“ traži jednog kuvara. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    Još oglasa možete pročitati ovde.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]