• PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ POLAŽE KAMEN TEMELJAC

    ZRENJANIN – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće u sredu, 14. marta, Zrenjanin i tom prilikom položiti kamen temeljac za proizvodne pogone južnokorejske fabrike „Essex“, koji će biti izgrađeni u zrenjaninskoj industrijskoj zoni „Jugoistok“, najavljeno je danas iz te kompanije.     Svečanost će početi u 13.30 časova, a prvom koraku ka izgradnji i otvaranju najnovijeg […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ POLAŽE KAMEN TEMELJAC

    ZRENJANIN – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće u sredu, 14. marta, Zrenjanin i tom prilikom položiti kamen temeljac za proizvodne pogone južnokorejske fabrike „Essex“, koji će biti izgrađeni u zrenjaninskoj industrijskoj zoni „Jugoistok“, najavljeno je danas iz te kompanije.

     

    Essex

     

    Svečanost će početi u 13.30 časova, a prvom koraku ka izgradnji i otvaranju najnovijeg proizvodnog pogona kompanije „Essex“ prisustvovaće predstavnici kompanije, diplomatskog kora, kao i lokalnih, pokrajinskih i republičkih vlasti. Prisutnima će se, osim predsednika Srbije Aleksandra Vučića, obratiti i predsednik „LC Corporation“ Kristofer Ku i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

     

    Kompanija „Essex“ vodeći je dobavljač žice za proizvodnju transformatora, motora i generatora. Fabrika u Zrenjaninu nalaziće se u industrijskoj zoni „Jugoistok“, zauzimaće 15.000 kvadratnih metara i biće fokusirana na proizvodnju emajliranih bakarnih žica.

     

    Kompanija „Superior Essex“, sa sedištem u Atlanti (SAD), globalni je lider sa 85 godina iskustva u proizvodnji i distribuciji bakarnih i aluminijumskih žica. Superior Essex deo je južnokorejske LS Grupe, vodeće kompanije u oblasti elektromaterijala i elektronike čiji ukupni promet iznosi 19 milijardi dolara. Proizvodni kapaciteti kompanije „Superior Essex“ obuhvataju postrojenja na tri kontinenta, uključujući fabrike u SAD, Kanadi, Meksiku, Kini, Maleziji, Nemačkoj, Italiji, Ujedinjenom Kraljevstvu i Francuskoj.

     

    „Essex Europe“ evropska je podružnica kompanije „Superior Essex“ i vodeći dobavljač žice za proizvodnju transformatora, motora i generatora. Essex svojim klijentima nudi kompletan asortiman proizvoda uključujući okrugle žice, ravne emajlirane ili obložene žice i kablove za prenos električne energije kontinuiranog napona.

     

    Kompanija „Essex Europe“ usmerena je na inovativacije sa ciljem predstavljanja novih rešenja u oblasti elektrifikacije vozila, te doprinosa razvoju obnovljivih izvora energije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 7

    1. Sjajna vest za roblje, koje će imati priliku da robuje 12 sati dnevno, 6 dana u nedelji, bez prava na godišnji odmor i slične nepotrebne stvari. I sve to za basnoslovnu platu od 25.000 dinara

    2. Ponesite pakete pelena iz beograda jer ni tu neće smeti da idu u wc pa će morati da piške u pelene.. eto vam kamen temeljac..sprdaju se sa nizom radničkom klasom

    3. Sa kakvim ga ludačkim oduševljenjem gledaju,kao narkoman crtu kokaina.Ovo je dobro,šta nas tek čeka.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija