• PREDRAG STANKOV: Na manifestaciju Zrbiznet stižu gosti iz više zemalja

    Regionalna privredna komora Zrenjanin aktivno je uključena u organizaciju druge po redu manifestacije ZRBIZNET, za koju su pripreme u završnoj fazi.   – Naša Regionalna privredna komora 17 godina je bila organizator sajma INOCOOP, a prošle godine nismo bili uključeni u realizaciju nove sajamske manifestacije Zrbiznet. Ove godine smo tu, zajedno sa Gradom Zrenjaninom, Unijom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREDRAG STANKOV: Na manifestaciju Zrbiznet stižu gosti iz više zemalja

    Regionalna privredna komora Zrenjanin aktivno je uključena u organizaciju druge po redu manifestacije ZRBIZNET, za koju su pripreme u završnoj fazi.

     

    – Naša Regionalna privredna komora 17 godina je bila organizator sajma INOCOOP, a prošle godine nismo bili uključeni u realizaciju nove sajamske manifestacije Zrbiznet. Ove godine smo tu, zajedno sa Gradom Zrenjaninom, Unijom poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina i Opštim udruženjem preduzetnika. Ideja je afirmacija i razvoj kvalitetnog regionalnog sajma – ističe u razgovoru za portal zrenjaninski.com Predrag Stankov, predsednik Regionalne privredne komore Zrenjanin.

     

    – Pozvani su i prihvatili su učešće na sajmu Privredna komora BiH, zatim banjalučka i bihaćka. Imaćemo izlagače iz Hrvatske, Rumunije Mađarske, i to predstavnike komora, ali i firmi. Ideja je bolje povezivanje uz slogan – Pokreni se! Mi smo svi tu, blizu jedni drugih, ali se ne poznajemo u dovoljnoj meri, nismo povezani. To mora da se promeni, a sve sa ciljem međusobne saradnje, ali i zajedničkih nastupa – napominje Stankov.

     

    On kaže da će na manifestaciji Zrbiznet, koja će se održati od 20. do 22. septembra, biti prisutni i Razvojna agencija Srbije (RAS), predstavnici Fonda za razvoj, Ministarstva privrede, Pokrajinskog sekretarijata za privredu, svih regionalnih komora iz Srbije…

     

    – Svi oni doći će u pratnji najuspešnijih privrednika iz njihovih regija, biće mnogo direktnih sastanaka. Pripremaju se tri lokacije za održavanje manifestacije, i to hala sa štandovima, prostor ispred nje za prezentaciju poljoprivredne mehanizacije i poljoprivrednih proizvoda i kao novina noćni market na otvorenom – govori Stankov, i napominje da će svim posetiocima po pristupačnim cenama biti na raspolaganju razni gurmanluci, i to čvarci i paprikaš kao obeležje ovog podneblja, sve uz dobru ponudu kraft piva.

     

    – Dva uslova za uspeh manifestacije smo već ostvarili, a to su brojni učesnici i sadržajan program. Nadamo se da će nas vreme poslužiti i da ćemo i ispuniti treći uslov za uspeh sajma, a to je dobra poseta – zaključuje Stankov.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]