• PREDAVANJE NAMENJENO PRIVREDNICIMA I PREDUZETNICIMA

    ZRENJANIN – U sklopu projekta „Virutelni inkubator“, koji je finansiran od strane Razvojne agencije Srbije, Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina u sredu, 13. decembra, u 11 časova, organizuje predavanje namenjeno privrednicima i preduzetnicima. Predavači će biti iz kompanije „DENEX accounting&finance“.     Privredno društvo DENEX se bavi pružanjem finansijskih usluga. Organizovani su kao tim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREDAVANJE NAMENJENO PRIVREDNICIMA I PREDUZETNICIMA

    ZRENJANIN – U sklopu projekta „Virutelni inkubator“, koji je finansiran od strane Razvojne agencije Srbije, Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina u sredu, 13. decembra, u 11 časova, organizuje predavanje namenjeno privrednicima i preduzetnicima. Predavači će biti iz kompanije „DENEX accounting&finance“.

     

    predavanje

     

    Privredno društvo DENEX se bavi pružanjem finansijskih usluga. Organizovani su kao tim visoko stručnih ovlašćenih računovođa, revizora, poreskih konsultanata i pravnika.

     

    Predavanje će se održati u prostorijama Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, na adresi Kralja Aleksandra I Karđorđevića 15/III.

     

    Teme koje će se obrađivati na predavanju su sledeće:

     

    – efikasno upravljanje i racionalno poslovno odlučivanje kao osnov finansijskog planiranja

     

    – finansijsko planiranje – pojam, instrumenti i analiza kroz primer četiri planske analize (planirani bilans uspeha, planirani bilans stanja, plan novčanih tokova, plan dugoročnih ulaganja)

     

    – elementi finansijskog planiranja kroz sistematizaciju poslovanja i poslovne tokove preduzeća

     

    – modeli finansiranja i uticaj globalnih tokova svetske privrede

     

    – kontroling u službi efikasnog sprovođenja finansijskog plana

     

    – profitabilnost i dugoročni uticaj

     

    Zainteresovani privrednici i preduzetnici svoje prisustvo trebalo bi da najave e-mailom poslodavcizr@gmail.com do 10. decembra, do 14 časova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]