• PRE ILI KASNIJE SVI ĆEMO ELEKTRONSKI POSLOVATI

    ZRENJANIN – Danas je u Zrenjaninu, u organizaciji kompanije „Gomex“, Zrenjaninskog poslovnog kruga, Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, i uz podršku Grada i NALED-a, održana konferencija o elektronskom poslovanju, e-upravi i edi standardima. – Pet godina kompanija „Gomex“ investira u informacione tehnologije – izjavio je Dragan Ranisavljević, direktor finansijskih i opštih poslova u „Gomex“-u. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRE ILI KASNIJE SVI ĆEMO ELEKTRONSKI POSLOVATI

    ZRENJANIN – Danas je u Zrenjaninu, u organizaciji kompanije „Gomex“, Zrenjaninskog poslovnog kruga, Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, i uz podršku Grada i NALED-a, održana konferencija o elektronskom poslovanju, e-upravi i edi standardima.

    elektronsko-poslovanje

    – Pet godina kompanija „Gomex“ investira u informacione tehnologije – izjavio je Dragan Ranisavljević, direktor finansijskih i opštih poslova u „Gomex“-u. – Živimo u elektronskom okruženju i pre ili kasnije svi ćemo elektronski poslovati. Mislimo da je naša obaveza i kao velike kompanije, ali i kao članice NALED-a, da ono što saznamo prenesemo našim poslovnim partnerima i prijateljima, i zato smo se odlučili za organizaciju ove konferencije, istakao je Ranisavljević.

    U pripremi su dva nova zakona, onaj o elektronskom dokumentu i potpisu i elektronskoj upravi, i to je veliki zamajac koji će dati Vlada u elektronskom poslovanju. Zato je ova konferencija od velikog značaja, dodao je Ranisavljević.

    Firma „Panteon group“, koja je podržala današnju konferenciju, posluje na tržištu Srbije od 2008. godine.

    – Slovenija je uvela elektronsko poslovanje pre 15 godina – kaže Marko Klasek, suvlasnik firme „Panteon group“. – Elektronsko poslovanje smanjuje troškove, donosi uštede i smanjuje greške. Ovde smo da prenesemo iskustva, jer dobro je kad ne mora da se kreće ispočetka, nego se samo primenjuje dobra praksa, dodaje Klasek.

    Softveri koji omogućuju elektronsko poslovanje danas su pristupačni i manjim preduzećima, jer se jednokratno za njih mora izdvojiti od 1.500 do 2.000 evra, a od 100 do 300 evra mesečno za održavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]