• PRAVE PROMET OD 27,5 MILIJARDI

    Unija poslodavaca Zrenjanina računa na udruživanje privatnika

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRAVE PROMET OD 27,5 MILIJARDI

    ZRENJANIN – Unija poslodavaca Zrenjanina održala je danas redovnu skupštinu. Na dnevnom redu našle su se teme važne za funkcionisanje kako Unije, tako i preduzetnika koji je čine. Jedna od najvažnijih tema je bila kako se spremiti za vreme koje dolazi.

    Skupština Unije poslodavaca Zrenjanina
    Skupština Unije poslodavaca Zrenjanina

    – Svet se menja velikom brzinom i moramo biti spremni za ono što dolazi. Mi smo pokazali šta znači kad se udružimo, naš se glas čuje i naši predlozi imaju odjeka. Udruživanje se mora dogoditi i u ekonomiji, moraju se udružiti veliki i mali, srednji i mali, srednji i veliki, to je jedini način da se srpska ekonomija oporavi i da bude spremna za izazove koji dolaze – kaže predsednik Unije poslodavaca Zrenjanina i vlasnik štamparije „Diginet“ Goran Nešić.  

    Unija poslodavaca Zrenjanina ima odličnu saradnju sa sličnim udruženjima u Sloveniji, Rumuniji, a planiraju da saradnju prošire.

    – Naši članovi prave promet od 27,5 milijardi dinara godišnje, što je 25 odsto od ukupnog prometa srednjeg Banata. Naša preduzeća su gotovo stopostotno srpska. Mislim da je to jako značajno. Pokazujemo kako se radi i kako udruženi možemo više – dodao je Nešić.

    Unija poslodavaca Zrenjanina biće domaćin skupštini Unije poslodavaca Vojvodine koja će se održati 27. maja u Srpskom Itebeju u kompleksu „Mrkšićevih salaša“.

    – Želimo da pokažemo kako danas posluje srpski seljak koji je ostao na zemlji i koji dalje ulaže u svoje selo – napominje Nešić.

    Unija poslodavaca Zrenjanin danas je primila svog 100- tog člana – Edvarda Beru, koji je nedavno dobio prestižno priznanje „Blica“ i Sosiete banke kao preduzetnik godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija