• POZNATI BREND STIŽE U GRAD: Gradnja supermarketa „Lidl“ ide po planu!

    Portal „Zrenjaninski“ je kontaktirao nemačku kompaniju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Novosadski mediji su preneli informaciju da bi polovinom ove godine, na Novom naselju u Novom Sadu, trebalo da započne izgradnja prodajnog objekta „Lidl“.

    lidl

    Pošto je poznato da ova nemačka kompanija istovremeno gradi objekte u svim gradovima, kada dođe na tržište određene zemlje, zanimalo nas je da li će supermarket „Lidl“ uskoro osvanuti i u Zrenjanin.

    „Lidl“ je kupio zemljište u Zrenjaninu, a početak gradnje objekta ostaje kako je i planirano za ovu godinu – rečeno je portalu „Zrenjaninski“ u kompaniji „Lidl Srbija supermarketi“.

    Ova kompanija, da podsetimo, prvu lokaciju za supermarket u Srbiji još u martu 2012. godine obezbedila je u Zrenjaninu. Zemljište se nalazi kod glavne autobuske stanice. Na toj lokaciji, kako je ranije najavljeno, planirana je gradnja supermarketa veličine oko 2.000 kvadratnih metara a trebalo bi da u izgradnju i opremanje bude uloženo 1,5 milion evra.

    Iz lokalne samouprave je saopšteno da je dolazak „Lidla“ dokaz da je Zrenjanin prepoznat kao lokacija povoljna za investiranje i da je to ozbiljan signal svim drugim zainteresovanim ulagačima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija