• Poznata zrenjaninska fabrika raspisala konkurs za generalnog direktora

    Zrenjaninska fabrika „Izolir“ ad raspisala je konkurs za generalnog direktora. Konkurs je otvoren do 28. februara.   Pored opštih uslova utvrđenih Zakonom o radu, kandidati moraju da ispunjavaju i sledeće uslove: da poznaju delatnost i proizvodni program ove fabrike i da imaju najmanje visoku stručnu spremu, VII stepen, odnosno završen fakultet mašinskog, ekonomskog, građevinskog smera […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poznata zrenjaninska fabrika raspisala konkurs za generalnog direktora

    Zrenjaninska fabrika „Izolir“ ad raspisala je konkurs za generalnog direktora. Konkurs je otvoren do 28. februara.

     

    Pored opštih uslova utvrđenih Zakonom o radu, kandidati moraju da ispunjavaju i sledeće uslove: da poznaju delatnost i proizvodni program ove fabrike i da imaju najmanje visoku stručnu spremu, VII stepen, odnosno završen fakultet mašinskog, ekonomskog, građevinskog smera ili da poseduju zvanje menadžera. Potrebno je da znaju engleski jezik i da imaju najmanje pet godina radnog iskustva u proizvodnom sektoru na rukovodećim funkcijama.

     

    Takođe, od kandidata se očekuje da imaju vozačku dozvolu B kategorije, kao i napredno poznavanje rada na računaru.

     

    Uz biografiju (CV), kandidati treba da prilože, između ostalog, i plan i program poslovanja.

     

    Izabranom kandidatu biće obezbeđeni privremeni smeštaj u Zrenjaninu, auto za korišćenje u službene svrhe, a uslovi nagrađivanja biće prema rezultatima.

     

    Prijave se dostavljaju poštom ili lično na adresu: AD Izolir Zrenjanin, Novosadski put bb, 23000 Zrenjanin, ili na e-mail: office@izolir.rs

     

    „Izolir“ je zrenjaninska fabrika koja se bavi proizvodnjom predizolovanih cevi za daljinsko grejanje i prateće opreme, kao i izradom predizolovanih cevi za gasovode visokog pritiska.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]