Ekonomija

Poznata zrenjaninska fabrika raspisala konkurs za generalnog direktora

zrenjaninska fabrika izolir

Zrenjaninska fabrika „Izolir“ ad raspisala je konkurs za generalnog direktora. Konkurs je otvoren do 28. februara.

 

Pored opštih uslova utvrđenih Zakonom o radu, kandidati moraju da ispunjavaju i sledeće uslove: da poznaju delatnost i proizvodni program ove fabrike i da imaju najmanje visoku stručnu spremu, VII stepen, odnosno završen fakultet mašinskog, ekonomskog, građevinskog smera ili da poseduju zvanje menadžera. Potrebno je da znaju engleski jezik i da imaju najmanje pet godina radnog iskustva u proizvodnom sektoru na rukovodećim funkcijama.

 

Takođe, od kandidata se očekuje da imaju vozačku dozvolu B kategorije, kao i napredno poznavanje rada na računaru.

 

Uz biografiju (CV), kandidati treba da prilože, između ostalog, i plan i program poslovanja.

 

Izabranom kandidatu biće obezbeđeni privremeni smeštaj u Zrenjaninu, auto za korišćenje u službene svrhe, a uslovi nagrađivanja biće prema rezultatima.

 

Prijave se dostavljaju poštom ili lično na adresu: AD Izolir Zrenjanin, Novosadski put bb, 23000 Zrenjanin, ili na e-mail: office@izolir.rs

 

„Izolir“ je zrenjaninska fabrika koja se bavi proizvodnjom predizolovanih cevi za daljinsko grejanje i prateće opreme, kao i izradom predizolovanih cevi za gasovode visokog pritiska.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM