• POZIV BIVŠIM RADNICIMA DA PODNESU ZAJEDNIČKU TUŽBU

    ZRENJANIN – Radnici zrenjaninskih preduzeća koja su bila u državnoj ili društvenoj svojini, a kojima je prestao radni odnos u stečaju, mogu se od ponedeljka, 12. februara, javiti nadležnima u Samostalnom sindikatu u Zrenjaninu, kako bi se pridružili zajedničkoj tužbi za naplatu potraživanja.     – Prema našim podacima, to bi mogli biti radnici bivše […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POZIV BIVŠIM RADNICIMA DA PODNESU ZAJEDNIČKU TUŽBU

    ZRENJANIN – Radnici zrenjaninskih preduzeća koja su bila u državnoj ili društvenoj svojini, a kojima je prestao radni odnos u stečaju, mogu se od ponedeljka, 12. februara, javiti nadležnima u Samostalnom sindikatu u Zrenjaninu, kako bi se pridružili zajedničkoj tužbi za naplatu potraživanja.

     

    stečaj

     

    – Prema našim podacima, to bi mogli biti radnici bivše Fabrike šešira „Begej“, Fabrike čarapa „Udarnik“, „Aranžera“, „Autoprevoza“ – kaže za portal zrenjaninski.com Nikola Kovačević, predsednik Veća samostalnih sindikata. – Verovatno je da ima još preduzeća, odnosno radnika u Zrenjaninu za koje mi nemamo podatke, pa smo zato objavili poziv svima koji misle da imaju pravo na zaostala potraživanja da nam se jave, ističe Kovačević.

     

    U sindikatu su već sređivali dokumentaciju za neka zrenjaninska preduzeća. Poslednja je Šećerana.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija