Ekonomija Vesti Zrenjanin

Potrebni radnici različitih profila za rad u Zrenjaninu i okolini

dijamant posao

Za rad u Zrenjaninu i Novom Bečeju u ovom trenutku potrebni su radnici različitih profila. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja neke od aktuelnih oglasa za posao.

 

„TM Transport Jovanović“ DOO Zrenjanin zapošljava na određeno vreme dva vozača „D“ i „E“ kategorije, za međunarodni transport. Kontakt telefon poslodavca je 063 501 469.

 

Poslodavac Marko Todorović traži građevinskog tehničara visokogradnje i niskogradnje. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme.

 

„Bella 023“ oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva prodavca u mesari. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Istoj firmi potreban je i frizer, na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 060 654 35 99.

 

Pročitajte još: Domu zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ u Zrenjaninu potrebni vozači

 

Muzička škola „Josif Marinković“ Zrenjanin traži nastavnika umetničkih i stručnih predmeta, sa odeljenskim starešinstvom. Posao je na određeno vreme.

 

Srednja škola Novi Bečej traži nastavnika filozofije, za rad na određeno vreme. Više informacija kandidati mogu dobiti pozivanjem broja 771 077.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM