Ekonomija YSLAJDER

POTREBNI PRODAVCI, SLUŽBENICI OBEZBEĐENJA, NEGOVATELJICE…

posao

ZRENJANIN – Poslodavac „Shoping Fam“ iz Pančeva traži 15 prodavaca za rad na određeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin.

 

posao

 

 

„VIP security“ doo iz Beograda traži 100 službenika obezbeđenja, a područje rada je cela Srbija, izuzev Beograda. Posao je na određeno vreme.

 

„Kemel“ DOO iz Zrenjanina oglasio je potrebu za zapošljavanjem sedam vozača teretnog vozila u domaćoj i međunarodnoj špediciji.

 

Poslodavac „Vorp distribucija“ iz Zrenjanina traži dva kurira-vozača za podelu reklamnog materijala. Oglas je otvoren do 5. juna.

 

STR „Baja“ iz Zrenjanina traži jednog vozača sa „C“ i “E“ kategorijom.

 

SR „Favorit“ iz Zrenjanina zapošljava jednog radnika za proizvodnju oblandi. Posao je na određeno vreme a mesto rada je Zrenjanin. Oglas je otvoren do 4. juna.

 

„Securitas services“ DOO iz Beograda oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva službenika obezbeđenja transporta novca i pošiljki. Mesto rada je Zrenjanin a oglas je otvoren do 25. maja.

 

Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ zapošljava nastavnika ekonomike i organizacije preduzeća, radi zamene odsutnog zaposlenog preko 60 dana, sa 20 posto radnog vremena. Oglas je otvoren do 24 maja.

 

Poslodavac „Fortis vita„ DOO iz Zrenjanina traži tri negovateljice-gerontodomaćice, u domu za smeštaj odraslih i starih lica. Posao je na određeno vreme.

 

Do 31. maja otvoren je konkurs u Osnovnoj školi „Đura Jakšić“ za radno mesto čistačice. Posao je sa punim radnim vremenom, ali na određeno vreme.

 

A do 24. maja u Medicinskoj školi je otvoren konkurs za zapošljavanje nastavnika matematike, nastavnika zdravstvene nege, nastavnika estetske nege i to teorije, vežbi i vežbi u bloku, kao i nastavnika fizikalne medicine, svi na određeno vreme.

 

SUR „Arena“ iz Zrenjanina zapošljava jednog poslastičara, na određeno vreme.

 

Kompanija „Vojput“ AD Subotica traži pet fizičkih radnika-putara a mesto rada je saobraćajnica Zrenjanin – Žabalj. Posao je na određeno vreme. Ista firma traži i pet asfaltera a konkurs je otvoren do 22. maja.

 

„Nemački poslodavac „Ophelo“ traži 20 asistenata na poslovima za zdravstvenu negu u domovima za stara lica. Konkurs je otvoren do 20. jula.

 

„Bexexpress“ DOO Šabac zapošljava tri kurira-vozača na određeno vreme. Uz radno iskustvo od tri godine potrebna je i vozačka dozvola „B“ kategorije.

 

 „Tehnicom“ DOO Zrenjanin zapošljava tri bravara-montera na neodređeno vreme.

 

Beogradska firma „Securitas“ traži dva službenika obezbeđenja, a mesto rada je Zrenjanin. Kandidati moraju imati licencu za radnike obezbeđenja.

 

„SOKO 023 Sigurnost“ DOO iz Zrenjanina traži pet čistača prostorija. Posao je na određeno vreme.

 

Dva muško-ženska frizera i kozmetičara traži Frizersko kozmetički salon „Bella 023“, kandidati trebaju da imaju šest meseci radnog iskustva a posao je na određeno vreme.

 

Restoran „Citadela“ traži kuvara, na određeno vreme. Potrebno je radno iskustvo od tri meseca.

 

Više od poslova možete naći i na ovom linku : poslovi 

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak
sinovoz
FAM