• POTREBNI PRODAVCI, SLUŽBENICI OBEZBEĐENJA, NEGOVATELJICE…

    ZRENJANIN – Poslodavac „Shoping Fam“ iz Pančeva traži 15 prodavaca za rad na određeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin.       „VIP security“ doo iz Beograda traži 100 službenika obezbeđenja, a područje rada je cela Srbija, izuzev Beograda. Posao je na određeno vreme.   „Kemel“ DOO iz Zrenjanina oglasio je potrebu za zapošljavanjem sedam […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POTREBNI PRODAVCI, SLUŽBENICI OBEZBEĐENJA, NEGOVATELJICE…

    ZRENJANIN – Poslodavac „Shoping Fam“ iz Pančeva traži 15 prodavaca za rad na određeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin.

     

    posao

     

     

    „VIP security“ doo iz Beograda traži 100 službenika obezbeđenja, a područje rada je cela Srbija, izuzev Beograda. Posao je na određeno vreme.

     

    „Kemel“ DOO iz Zrenjanina oglasio je potrebu za zapošljavanjem sedam vozača teretnog vozila u domaćoj i međunarodnoj špediciji.

     

    Poslodavac „Vorp distribucija“ iz Zrenjanina traži dva kurira-vozača za podelu reklamnog materijala. Oglas je otvoren do 5. juna.

     

    STR „Baja“ iz Zrenjanina traži jednog vozača sa „C“ i “E“ kategorijom.

     

    SR „Favorit“ iz Zrenjanina zapošljava jednog radnika za proizvodnju oblandi. Posao je na određeno vreme a mesto rada je Zrenjanin. Oglas je otvoren do 4. juna.

     

    „Securitas services“ DOO iz Beograda oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva službenika obezbeđenja transporta novca i pošiljki. Mesto rada je Zrenjanin a oglas je otvoren do 25. maja.

     

    Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ zapošljava nastavnika ekonomike i organizacije preduzeća, radi zamene odsutnog zaposlenog preko 60 dana, sa 20 posto radnog vremena. Oglas je otvoren do 24 maja.

     

    Poslodavac „Fortis vita„ DOO iz Zrenjanina traži tri negovateljice-gerontodomaćice, u domu za smeštaj odraslih i starih lica. Posao je na određeno vreme.

     

    Do 31. maja otvoren je konkurs u Osnovnoj školi „Đura Jakšić“ za radno mesto čistačice. Posao je sa punim radnim vremenom, ali na određeno vreme.

     

    A do 24. maja u Medicinskoj školi je otvoren konkurs za zapošljavanje nastavnika matematike, nastavnika zdravstvene nege, nastavnika estetske nege i to teorije, vežbi i vežbi u bloku, kao i nastavnika fizikalne medicine, svi na određeno vreme.

     

    SUR „Arena“ iz Zrenjanina zapošljava jednog poslastičara, na određeno vreme.

     

    Kompanija „Vojput“ AD Subotica traži pet fizičkih radnika-putara a mesto rada je saobraćajnica Zrenjanin – Žabalj. Posao je na određeno vreme. Ista firma traži i pet asfaltera a konkurs je otvoren do 22. maja.

     

    „Nemački poslodavac „Ophelo“ traži 20 asistenata na poslovima za zdravstvenu negu u domovima za stara lica. Konkurs je otvoren do 20. jula.

     

    „Bexexpress“ DOO Šabac zapošljava tri kurira-vozača na određeno vreme. Uz radno iskustvo od tri godine potrebna je i vozačka dozvola „B“ kategorije.

     

     „Tehnicom“ DOO Zrenjanin zapošljava tri bravara-montera na neodređeno vreme.

     

    Beogradska firma „Securitas“ traži dva službenika obezbeđenja, a mesto rada je Zrenjanin. Kandidati moraju imati licencu za radnike obezbeđenja.

     

    „SOKO 023 Sigurnost“ DOO iz Zrenjanina traži pet čistača prostorija. Posao je na određeno vreme.

     

    Dva muško-ženska frizera i kozmetičara traži Frizersko kozmetički salon „Bella 023“, kandidati trebaju da imaju šest meseci radnog iskustva a posao je na određeno vreme.

     

    Restoran „Citadela“ traži kuvara, na određeno vreme. Potrebno je radno iskustvo od tri meseca.

     

    Više od poslova možete naći i na ovom linku : poslovi 

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]