• POTPISANI UGOVORI SA JOŠ DVA NOVA INVESTITORA

    ZRENJANIN – Dve zrenjaninske firme kupile su gradsko građevinsko zemljište na lokaciji na Bagljašu, iza Aviv Parka, na kojima će izgraditi nove poslovne prostore.   Prvi ugovor o kupovini zemljišta Grad Zrenjanin je sklopio sa preduzećem „Unionimpeks“ doo Zrenjanin, koje je kupilo 5.852 kvadratna metra zemljišta na Bagljašu, po ceni od 12,87 miliona dinara. Planirana je izgradnja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POTPISANI UGOVORI SA JOŠ DVA NOVA INVESTITORA

    ZRENJANIN – Dve zrenjaninske firme kupile su gradsko građevinsko zemljište na lokaciji na Bagljašu, iza Aviv Parka, na kojima će izgraditi nove poslovne prostore.

     

    Prvi ugovor o kupovini zemljišta Grad Zrenjanin je sklopio sa preduzećem „Unionimpeks“ doo Zrenjanin, koje je kupilo 5.852 kvadratna metra zemljišta na Bagljašu, po ceni od 12,87 miliona dinara. Planirana je izgradnja poslovnog objekta ove firme.

     

    U ime Grada Zrenjanina, ugovor je potpisao gradonačelnik Čedomir Janjić, a u ime investitora, direktor firme „Unionimpeks“ Ferenc Šimon.

     

    – Planiramo da otvorimo auto-salon sa radionicom. Bićemo dileri brenda „Pežo“ za celu banatsku regiju, a planirano je zapošljavanje 10 do 12 radnika. U planu nam je kasnije još jedan salon, sa farbarom, limarskom radionicom i tehničkim pregledom i predstavništvom još jedne svetske firme – najavio je Šimon.

     

    VTR "Momo"

     

    Drugi ugovor potpisan je sa Nemanjom Stojanovićem, vlasnikom vulkanizersko-trgovinske radnje „Momo“ iz Zrenjanina, koji je najavio zapošljavanje pet radnika. Površina na kojoj će graditi poslovni prostor je 3.719 kvadrata, u ukupnoj vrednosti od 10,97 miliona dinara.

     

    VTR „Momo“ osnovana je 1986. godine i bavi se vulkanizerskim uslugama i prodajom guma domaćih i stranih proizvođača za pulnička, teretna i poljoprivredna vozila.

     

    Gradonačelnik Janjić izrazio je zadovoljstvo zbog novih investitora.

     

    – Pokazalo se da je dolazak Aviv Parka kao investitora bio pun pogodak i da je podstakao i druge na investiraju na toj gradskoj lokaciji. Gradska uprava bori se za svako novo radno mesto, za nove poslovne prostore i poslove, za nova radna mesta i to je osnovni cilj ove lokalne samouprave –  ocenio je gradonačelnik Janjić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]