• POTPISAN UGOVOR O IZGRADNJI JUŽNOKOREJSKE FABRIKE

    ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i predstavnici južnokorejske kompanije „Essex“ potpisali su danas, u prostorijama zrenjaninskog Gradskog veća, ugovor o korišćenju zemljišta u Industrijskoj zoni „Jugoistok – Ečka“.     Ugovorom je predviđeno da kompanija „Essex“ u zrenjaninskoj zoni „Jugoistok“ zauzme prostor od sedam hektara a na 15.000 kvadratnih metara će izgraditi pogon za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POTPISAN UGOVOR O IZGRADNJI JUŽNOKOREJSKE FABRIKE

    ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i predstavnici južnokorejske kompanije „Essex“ potpisali su danas, u prostorijama zrenjaninskog Gradskog veća, ugovor o korišćenju zemljišta u Industrijskoj zoni „Jugoistok – Ečka“.

     

    Essex

     

    Ugovorom je predviđeno da kompanija „Essex“ u zrenjaninskoj zoni „Jugoistok“ zauzme prostor od sedam hektara a na 15.000 kvadratnih metara će izgraditi pogon za proizvodnju emajlirane bakarne žice.

     

    Ova južnokorejska firma je renomirani proizvođač žice za proizvodnju transformatora, motora i generatora i jedan od vodećih snabdevača u toj branši.

     

    Planirana su ulaganja od 30 miliona evra, uz zapošljavanje do 200 radnika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija