Ekonomija

Poslovođe PerSu marketa razgovarale o što boljoj prodaji voća i povrća

poslovođe persu marketi

U hotelu „Novi Sad“ u Novom Sadu i restoranu „Mrkšićevi salaši“ u Srpskom Itebeju održana je konferencija za poslovođe PerSu marketa za drugi kvartal ove godine, a tema konferencija bila je „Voće i povrće“.

 

Dvodnevnoj konferenciji prisustvovalo je više od 160 učesnika, od toga 138 poslovođa maloprodajnih objekata, dok su ostali bili predavači i posetioci konferencije iz različitih sektora kompanije.

 

poslovođe persu marketi

 

Predavači su bili rukovodioci operacija distributivnih centara Đurđevo i Žitište Marika Hromiš i Marjan Grgić, zatim regionalni rukovodioci operacija, kao i category manageri, dok je završnu reč dao generalni direktor Dragoljub Bjeloglav.

 

Rukovodioci operacija distributivnih centara i regionalni rukovodioci operacija analizirali su poslovanje PerSu marketa na svojim terenima u drugom kvartalu 2018. u odnosu na prvi kvartal ove godine. Tom prilikom predstavljeni su efekti poslovanja maloprodajnih objekata,  identifikovane su kritične tačke u poslovanju, dati predlozi u vezi sa unapređenjem, ali i istaknuti najefikasniji maloprodajni objekti, koji su za postignute rezultate nagrađeni stimulativnim bonusom.

 

poslovođe persu marketi

 

Drugi blok konferencije bio je namenjen edukaciji poslovođa o procedurama manipulacije voćem i povrćem i njihovom uticaju na smanjenje neželjenog otpisa, ali i o direktnom povećanju prometa ove kategorije, samim tim i profita kompanije.

 

Tema trećeg bloka konferencije bila je „Voće i povrće – upravljanje asortimanom i sezonalitetom“ i bilo je reči o tome zbog čega je važno pravilno i pravovremeno poručivanje robe i na koji način se rukovodi ovom svežom kategorijom proizvoda, koja je zbog svoje specifičnosti i sezonaliteta podložna visokim fluktuacijama u prodaji.

 

poslovođe persu marketi

 

U oktobru zaposlene u PerSu marketima očekuje nova konferencija, kako bi analizirali uspešnost poslovanja u trećem kvartalu, ali i identifikovali eventualne kritične tačke u poslovanju.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz