• Poslovođe PerSu marketa razgovarale o što boljoj prodaji voća i povrća

    U hotelu „Novi Sad“ u Novom Sadu i restoranu „Mrkšićevi salaši“ u Srpskom Itebeju održana je konferencija za poslovođe PerSu marketa za drugi kvartal ove godine, a tema konferencija bila je „Voće i povrće“.   Dvodnevnoj konferenciji prisustvovalo je više od 160 učesnika, od toga 138 poslovođa maloprodajnih objekata, dok su ostali bili predavači i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poslovođe PerSu marketa razgovarale o što boljoj prodaji voća i povrća

    U hotelu „Novi Sad“ u Novom Sadu i restoranu „Mrkšićevi salaši“ u Srpskom Itebeju održana je konferencija za poslovođe PerSu marketa za drugi kvartal ove godine, a tema konferencija bila je „Voće i povrće“.

     

    Dvodnevnoj konferenciji prisustvovalo je više od 160 učesnika, od toga 138 poslovođa maloprodajnih objekata, dok su ostali bili predavači i posetioci konferencije iz različitih sektora kompanije.

     

    poslovođe persu marketi

     

    Predavači su bili rukovodioci operacija distributivnih centara Đurđevo i Žitište Marika Hromiš i Marjan Grgić, zatim regionalni rukovodioci operacija, kao i category manageri, dok je završnu reč dao generalni direktor Dragoljub Bjeloglav.

     

    Rukovodioci operacija distributivnih centara i regionalni rukovodioci operacija analizirali su poslovanje PerSu marketa na svojim terenima u drugom kvartalu 2018. u odnosu na prvi kvartal ove godine. Tom prilikom predstavljeni su efekti poslovanja maloprodajnih objekata,  identifikovane su kritične tačke u poslovanju, dati predlozi u vezi sa unapređenjem, ali i istaknuti najefikasniji maloprodajni objekti, koji su za postignute rezultate nagrađeni stimulativnim bonusom.

     

    poslovođe persu marketi

     

    Drugi blok konferencije bio je namenjen edukaciji poslovođa o procedurama manipulacije voćem i povrćem i njihovom uticaju na smanjenje neželjenog otpisa, ali i o direktnom povećanju prometa ove kategorije, samim tim i profita kompanije.

     

    Tema trećeg bloka konferencije bila je „Voće i povrće – upravljanje asortimanom i sezonalitetom“ i bilo je reči o tome zbog čega je važno pravilno i pravovremeno poručivanje robe i na koji način se rukovodi ovom svežom kategorijom proizvoda, koja je zbog svoje specifičnosti i sezonaliteta podložna visokim fluktuacijama u prodaji.

     

    poslovođe persu marketi

     

    U oktobru zaposlene u PerSu marketima očekuje nova konferencija, kako bi analizirali uspešnost poslovanja u trećem kvartalu, ali i identifikovali eventualne kritične tačke u poslovanju.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija