• POSLOVNI SAVET GRADA ZRENJANINA ODRŽAO SASTANAK

    ZRENJANIN – Na inicijativu gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića danas je u prostorijama Gradskog veća održan sastanak članova Poslovnog saveta grada Zrenjanina.   – Konstituisan je Poslovni savet grada, a veliko je zadovoljstvo ali i obaveza biti član ovog tela, u čijem sastavu su iskusni privrednici iz različitih sfera poslovanja. Naš cilj je da sačinimo plan rada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POSLOVNI SAVET GRADA ZRENJANINA ODRŽAO SASTANAK

    ZRENJANIN – Na inicijativu gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića danas je u prostorijama Gradskog veća održan sastanak članova Poslovnog saveta grada Zrenjanina.

     

    – Konstituisan je Poslovni savet grada, a veliko je zadovoljstvo ali i obaveza biti član ovog tela, u čijem sastavu su iskusni privrednici iz različitih sfera poslovanja. Naš cilj je da sačinimo plan rada i da svi deo svog bogatog poslovnog iskustva podarimo svom gradu, da dajemo mišljenja, sugestije, da učestvujemo u planiranju razvoja grada. To je velika odgovornost, a mi ćemo pokušati da odgovorimo obavezama. Ovo nije formalni čin već plan za konkretno delovanje – kaže Živanko Radovančev, koji je izabran za predsednika saveta, i koji je najavio i reviziju trogodišnje strategije razvoja grada Zrenjanina, kako bi se ona uskladila sa dinamičnim promenama.

     

    U sastavu saveta su predstavnici „Zrenjaninskog poslovnog kruga“, Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, Regionalne privredne komore, ali i firmi kao što su Fulgar, NIS, Drekslmajer, BB kompani, Dijamant, Mlekoprodukt…

     

    – Ono što možemo očekivati u narednom periodu je da će privreda biti više komunicirana. Verujemo da ćemo sprečiti donošenje nekih loših odluka koje bi mogle ugroziti poslovni ambijent, ali i da ćemo imati mogućnost da dajemo dobre predloge. U narednom periodu definisaćemo ciljeve, poslovnik o radu i odrediti prioritete u daljem delovanju – rekao je član saveta Dragoljub Bjeloglav, uz napomenu da je on optimista u pogledu efekata rad ovog tela.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija