• POSLOVNE ŽENE ORGANIZOVALE IZBOR ZA NAJLEPŠU VIZIT KARTU

    ZRENJANIN – Izbor za najlepšu vizit karticu organizovala je Marijana Kerleta iz Udruženje poslovnih žena „Sofia“ u utorak, 27. decembra, u hotelu „Vojvodina“. Na ovom takmičenju je pobedila Svjetlana Ždrale. Izbor je podržao studio DIMANO, koji će pokloniti dizajn nove vizit kartice, i „Sitoprin“ iz Žitišta, koji će ih odštampati. – Ovaj izbor smo organizovali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POSLOVNE ŽENE ORGANIZOVALE IZBOR ZA NAJLEPŠU VIZIT KARTU

    ZRENJANIN – Izbor za najlepšu vizit karticu organizovala je Marijana Kerleta iz Udruženje poslovnih žena „Sofia“ u utorak, 27. decembra, u hotelu „Vojvodina“.

    Na ovom takmičenju je pobedila Svjetlana Ždrale. Izbor je podržao studio DIMANO, koji će pokloniti dizajn nove vizit kartice, i „Sitoprin“ iz Žitišta, koji će ih odštampati.

    – Ovaj izbor smo organizovali jer su kartice još uvek predmet razmene i važan pisani trag u poslu. Na skupu smo još razmenjivali iskustva i pravili planove za narednu godinu. Svi motivi našeg rada su humani i u budućnosti ćemo se truditi da organizujemo što više seminara, konferencija i tribina – istakla je Marijana Kerleta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija