Ekonomija YSLAJDER

POSLODAVCI TRAŽE RADNIKE NA BROJNIM POZICIJAMA

oglasi za posao

ZRENJANIN – Poslodavac „Mehler protective system“ DOO oglasio je potrebu za zapošljavanjem čak 50 šivača. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana, a posao je na određeno vreme.

 

posao poslodavci

 

Medicinska škola Zrenjanin raspisala je oglase za prijem u radni odnos na određeno vreme nastavnika estetske nege i nastavnika fizikalne medicine, kao i nastavnika zdravstvene nege. Ista škola oglasila je potrebu i za nastavnikom matematike, a posao je takođe na određeno vreme, radi zamene odsutnog zaposlenog. Oglasi su otvoreni do 15. juna.

 

„Omi spa&wellnes“ traži jednog masera – fizioterapeuta, sa šest meseci radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

 

„Forma ideale“ DOO zapošljava dva montažera – vozača, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na određeno vreme.

 

„Agrorit“ DOO iz Melenaca zapošljava tri automehaničara i tri dvorišna radnika na određeno vreme. Oglas je otvoren do 30. juna.

 

Osnovna škola „Bratstvo jedinstvo“ iz Belog Blata raspisala je oglas za prijem u radni odnos spremačice i servirke, obe na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 14. juna.

 

„Petkus Balkan“ DOO zapošljava inženjera prodaje, na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

 

„Gomex“ DOO zapošljava četriri prodavca – kasira, na određeno vreme.

 

„Zlatni klas senior“ zapošljava 10 prodavaca hleba i peciva, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na neodređeno vreme.

 

Poslodavac „Shoping Fam“ iz Pančeva traži 15 prodavaca, a posao je na neodređeno vreme. Ista firma traži i menadžera prodavnice. Mesto rada je Zrenjanin.

 

U DOO „Nodular“ otvoren je oglas za prijem u radni odnos šest električara, pet rukovalaca mešalicom, 15 izvršilaca na bušenju i brušenju odlivaka i dva strugara.

 

„VIP security“ doo iz Beograda traži 100 službenika obezbeđenja, a područje rada je cela Srbija, izuzev Beograda. Posao je na određeno vreme.

 

„Kemel“ DOO iz Zrenjanina oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva dispečera sa znanjem engleskog jezika, i dva vozača sa C i E kategorijom. Oglas je otvoren do 15. juna.

 

Poslodavac „Fortis vita“ DOO iz Zrenjanina traži tri negovateljice – gerontodomaćice, u domu za smeštaj odraslih i starih lica. Posao je na određeno vreme.

 

SUR „Arena“ iz Zrenjanina zapošljava jednog poslastičara, na određeno vreme.

 

„Bexexpress“ DOO Šabac zapošljava tri kurira – vozača na određeno vreme. Uz radno iskustvo od tri godine potrebna je i vozačka dozvola B kategorije.

 

U zrenjaninskoj firmi „Tehnicom“ traže tri bravara – montera.

 

Još oglasa možete pročitati ovde.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.