Ekonomija Vesti Zrenjanin

Poslodavci traže proizvodne radnike, vozače, magacionere, ali ima posla i za doktore

posao u zrenjaninu

Portal zrenjaninski.com u redovnoj rubrici „Tržište rada“ i danas objavljuje oglase za posao koje su raspisale zrenjaninske firme i ustanove.

 

Kompanija „Gomex“ DOO Zrenjanin traži četiri pomoćna radnika u magacinu, za rad na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenje elektronski na www.gomex.rs ili javljanjem na kontakt telefon 525 835.

 

„Modital“ DOO Zrenjanin zapošljava 30 proizvodnih radnika na određeno vreme. Za radnike je obezbeđen prevoz do mesta stanovanja ako su iz Zrenjanina, Melenaca, Elemira, Aradca, Ečke, Stajićeva, Lukićeva, Lazareva, Sutjeske i Sečnja. Kontakt telefon je 559 000.

 

„Net bus CO“ DOO Zrenjanin zapošljava 18 vozača autobusa. Potrebna je vozačka dozvola „D“ kategorije a radno iskustvo nije bitno.

 

Predškolska ustanova „Pava Sudarski“ iz Novog Bečeja oglasila je potrebu za zapošljavanjem vaspitača, na određeno vreme. Toj ustanovi potreban je i pedagoški asistent, kao i medicinska sestra za preventivnu zdravstvenu zaštitu i negu, takođe na određeno vreme.

 

Trafika „Garfild“ Zrenjanin traži dva prodavca, za rad na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 060 555 21 86.

 

DOO „Integritas JMJ“ Zrenjanin zapošljava poslovnog sekretara za rad na određeno vreme. Istoj firmi potreban je i prodavac, kao i terenski komercijalista. I ovi poslovi su na određeno vreme.

 

SR „Euro mont 90“ Zrenjanin traži dva molera-fasadera za rad na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 532 559.

 

Dom zdravlja Srpska Crnja zapošljava doktora medicine opšte prakse. Mesto rada je Srpska Crnja a posao je na određeno vreme.

 

Doktora medicine traži i Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin, ali za rad na neodređeno vreme. Bolnici su na različitim odeljenjima potrebne i tri medicinske sestre, za rad na određeno vreme.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.