Ekonomija YSLAJDER

POSLODAVCI TRAŽE MORNARE, TRAKTORISTE, MOLERE I BROJNE DRUGE RADNIKE

ZRENJANIN – Zrenjaninska kompanija „Gomex“ raspisala je konkurs za prijem u radni odnos četiri prodavca – kasira. Posao je na određeno vreme, radno iskustvo je poželjno, ali nije neophodno. Konkurs je otvoren do popune radnih mesta.

Poslodavac „Termos“ DOO traži jednog strugara i jednog zavarivača TIG postupkom, a oba radna odnosa su na neodređeno vreme.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca traži administrativnog radnika za rad na prijemnom odeljenju, za radni odnos na određeno vreme, do šest meseci. Uslov koji kandidat treba da ispunjava je završena gimnazija ili ekonomska škola i jedna godina dana radnog iskustva. „Rusanda“ je oglasila potrebu i za zapošljavanjem jednog molera – farbara. Oglas je otvoren do 8. februara.

A Osnovna škola „Uroš Predić“ iz Orlovata raspisala je konkurs za prijem u radni odnos nastavnika engleskog jezika, na određeno vreme, sa nepunim radnim vremenom. Konkurs je otvoren do 9. februara.

U zrenjaninskoj firmi „Compressor&Engine services“ DOO do popune radnog mesta otvoren je konkurs za prijem u radni odnos diplomiranog inženjera elektrotehnike. Posao je na određeno vreme, radno iskustvo je nebitno, a traži se, pored diplome, srednji nivo znanja engleskog jezika, osnovna informatička obuka i posedovanje vozačke dozvole B kategorije.

„Polar security” DOO iz Zrenjanina raspisao je oglas za zapošljavanje dva mornara unutrašnje plovidbe. Od obrazovanja traži se srednja stručna sprema, a radno iskustvo je nebitno. Posao je na određeno vreme.

Poljoprivredno gazdinstvo Miroslava Stankova iz Orlovata traži jednog traktoristu, sa dozvolom za upravljanjem traktorom i godinom dana radnog iskustva, dok je obrazovanje nebitno. Mesto rada je Orlovat, a posao je na određeno vreme.

DOO „Miltrade group 023“ iz Zrenjanina traži vozača za drumski prevoz tereta u inostranstvu. Posao je na neodređeno vreme, a kandidat treba da ima minimum 24 meseca radnog iskustva i vozačku dozvolu C i E kategorije, kao i početni nivo znanja engleskog jezika.

Poslodavac „Helena graf“ traži dva pomoćna radnika u proizvodnji, obrazovanje i radno iskustvo su nebitni, posao je na određeno vreme, a radi se u Aradcu. Ista firma traži i vozača teretnog vozila sa vozačkom dozvolom C kategorije. Upražnjeno je i radno mesto komercijaliste, a kandidat treba da ima diploma srednje ekonomske škole i vozačku dozvolu B kategorije, kao i znanje engleskog jezika, a posao je na određeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin.

Medicinska škola u Zrenjaninu oglasila je potrebu za nastavnikom matematike sa punim radnim vremenom, a angažovanje je na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 8. februara.

Više informacija o svim ovim oglasima možete potražiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM