• Poslodavci traže bravare, mašinske inženjere, vodoinstalatere i druge radnike

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   DOO „Ranđelović gradnja“ Novi Bečej oglasilo je potrebu za zapošljavanjem dva mašinska inženjera za proizvodno mašinstvo. Mesto rada je Novi Bečej, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 77 165 93.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poslodavci traže bravare, mašinske inženjere, vodoinstalatere i druge radnike

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    DOO „Ranđelović gradnja“ Novi Bečej oglasilo je potrebu za zapošljavanjem dva mašinska inženjera za proizvodno mašinstvo. Mesto rada je Novi Bečej, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 77 165 93.

     

    „Banat trans“ DOO Zrenjanin zapošljava rukovodioca tehničke službe i tri dispečera.

     

    Medicinska škola Zrenjanin traži nastavnika predmetne nastave – nastavnika infektologije sa negom, na određeno vreme, i nastavnika ginekologije sa negom, nastavnika akušerstva sa negom i nastavnika zdravstvene nege, takođe na određeno vreme.

     

    Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ Zrenjanin zapošljava nastavnika hemije na određeno vreme. Kontakt telefon je 563 840.

     

    „Mera“ DOO Zrenjanin zapošljava dva elektrotehničara energetike i tri eletrotehničara elektronike – instrumentalca, za rad na određeno vreme. Istoj firmi potrebna su i tri bravara, takođe na određeno vreme, a oglas je otvoren do 24. oktobra. Kontakt telefon poslodavca je 544 110.

     

    Poslodavac „Integritas JMJ“ DOO Zrenjanin traži telefonistu – operatera, prodavca, komercijalistu i poslovnog sekretara, sve na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 866 99 10.

     

    SZR „Multi CO elektroservis“ Srbobran zapošljava elektroinstalatera, vodoinstalatera i građevinskog radnika, za rad u Zrenjaninu. Poslovi su na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 060 14 99 599.

     

    „Mont“ DOO Zrenjanin zapošljava pet zidara, pet tesara, pet armirača i pet pomoćnih građevinskih radnika za rad na neodređeno vreme.

     

    PR Usluge smeštaja „Nanini konaci“ Zrenjanin traži dve medicinske sestre i jednog spremača prostorija. Poslovi su na neodređeno vreme.

     

    DOO „Carska bašta“ Zrenjanin zapošljava tri magacionera u magacinu voća i povrća. Posao je na određeno vreme.

     

    DOO „Andromeda“ Zrenjanin zapošljava vozača kamiona, rukovaoca građevinskih mašina i radnika na stovarištu. Poslovi su na određeno vreme.

     

    Građevinska radnja „Prodecor SMS“ traži molera – farbara, sa šest meseci radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 065 325 3000.

     

    Osnovna škola „Vuk Karadžić“ Zrenjanin traži nastavnika građanskog vaspitanja.

     

    „S-IT engineering“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem pet informatičara – programera. Posao je na određeno vreme.

     

    DOO za proizvodnju „Temid“ Pančevo zapošljava u Zrenjaninu 10 radnika, bravara i elektrozavarivača. Posao je na određeno vreme.

     

    „LPDM metalurg“ DOO Elemir traži dva strugara za rad na univerzalnom strugu. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 069 269 65 00.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. A da odu u sns i zaposle njihove direktore u struci?
      Evo npr direktor doma zdravlja je kazu bravar po obrazovanju, od skorije, prica „carsija“ ima megadens neki…????????????

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija