• POSLODAVCI TRAŽE AUTOMEHANIČARE, ZIDARE, VOZAČE I DRUGE RADNIKE

    ZRENJANIN – SR „SBT“ iz Zrenjanina zapošljava jednog servisera bele tehnike, na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Radno iskustvo nije bitno, ali se traži vozačka dozvola B kategorije. Osnovna škola „Servo Mihalj“ zapošljava nastavnika razredne nastave u produženom boravku, na mađarskom jeziku. Posao je na određeno vreme. Poslodavac „O&M inženjering“ DOO iz Zrenjanina […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POSLODAVCI TRAŽE AUTOMEHANIČARE, ZIDARE, VOZAČE I DRUGE RADNIKE

    ZRENJANIN – SR „SBT“ iz Zrenjanina zapošljava jednog servisera bele tehnike, na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Radno iskustvo nije bitno, ali se traži vozačka dozvola B kategorije.

    Poslodavac „Autooprema i servis“ traži dva automehaničara (Foto: Dušan Bartolović)

    Osnovna škola „Servo Mihalj“ zapošljava nastavnika razredne nastave u produženom boravku, na mađarskom jeziku. Posao je na određeno vreme.

    Poslodavac „O&M inženjering“ DOO iz Zrenjanina zapošljava šest bravara montera, na određeno vreme. Uz diplomu, potrebno je tri godine radnog iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Rad je smenski i terenski, a radno mesto je sa povećanim rizikom.

    Poslodavac „Pro eko hem“ DOO iz Zrenjanina zapošljava sanitarno – ekološkog tehničara, na neodređeno vreme. Radno iskustvo je nebitno, a oglas je otvoren do popune radnog mesta.

    Zrenjaninska firma „B&K family“ DOO traži dva vozača sa dozvolom E kategorije, dvanaest meseci radnog iskustva i početnim nivoom znanja engleskog jezika. Rad je na određeno vreme, terenski, a oglas je otvoren do popune radnih mesta.

    Poslodavac „Autooprema i servis“ traži dva automehaničara na određeno vreme. Oglas ističe 20. februara.

    Apoteka „Janković“ iz Novog Sada traži dva diplomirana farmaceuta za rad u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme, radno iskustvo je nebitno, a potrebno je da kandidati imaju osnovna informatička znanja. Probni rad je mesec dana, a oglas je otvoren do popune radnih mesta.

    SR „NB dom“ zapošljava dva zidara na određeno vreme. Obrazovanje je nebitno, ali je potrebno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Rad je van prostorija poslodavca, uz obezbeđen prevoz. Isti poslodavac zapošljava i dva tesara sa radnim iskustvom, na određeno vreme.

    DOO „Tisza automotive“ zapošljava 20 radnika na proizvodnoj liniji. Posao je u Senti, na određeno vreme, a ne traži se radno iskustvo. Oglas je otvoren do kraja februara.

    Još oglasa možete pročitati ovde. 

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija