Ekonomija Vesti Zrenjanin

Posao za proizvodne radnike, trgovce, sekretarice i komercijaliste

essex balkan

„Kolpa“ DOO Zrenjanin zapošljava tri proizvodna radnika za rad u pogonu kupaćih i tuš kada. Mogu konkurisati kandidati sa diplomom osnovne škole, a radno iskustvo nije bitno. Rad je smenski i na određeno vreme.

 

Pročitajte još: Pogrebno „Božur“ zapošljava cvećarku, prijavite se na vreme

 

Firmi „Kolpa“ je potreban i fizički radnik u magacinu gotovih proizvoda i robe. Uslov za konkurisanje je diploma osnovne škole. I ovaj posao je na određeno vreme.

 

Zainteresovani kandidati više informacija mogu dobiti putem kontakt telefona poslodavca (023) 536 277 i 065 564 69 73.

 

Pročitajte još: Muško – ženski frizerski salon „BeautyBoxZr“ raspisao oglas za posao

 

Poslodavac „Sauber haus 023“ DOO Zrenjanin zapošljava tri trgovca tehničke robe, za rad na neodređeno vreme. Uslov su diploma četvorogodišnje srednje škole, vozačka dozvola „B“ kategorije i srednji nivo znanja računarskih veština.

 

Istoj firmi potrebne su i tri sekretarice, sa četvorogodišnjom srednjom školom, srednjim nivoom znanja računarskih veština i vozačkom dozvolom „B“ kategorije.

 

Pročitajte još: PG „Sarvak“ traži radnike u proizvodnji, posao je za stalno

 

Rad je na neodređeno vreme, kao i za trojicu terenskih komercijalista tehničke robe, gde kandidati moraju takođe imati četvorogodišnju srednju školu, vozačku dozvolu „B“ kategorije i srednji nivo znanja operativnog sistema Windows.

 

Kontakt telefon je 063 866 99 10.

 

Pročitajte još: Caffe Piccolo zapošljava konobare – šankere, prijavljivanje je u toku

 

Aktuelna ponuda poslova redovno se ažurira u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM