Ekonomija YSLAJDER

POSAO ZA PRODAVCE, ŠIVAČE, UGOSTITELJSKE RADNIKE, MEDICINSKE SESTRE

posao oglasi

ZRENJANIN – Kompanija “Gomex” traži pet prodavaca-kasira na određeno vreme. Oglas je otvoren do 3. oktobra. “Gomex”  zapošljava i poslovođu u maloprodajnom objektu, sa najmanje tri meseca radnog iskustva.

 

posao oglasi

 

“KOMG” SR za proizvodnju odeće iz Zrenjanina, oglasio je potrebu za zapošljavanjem pet šivača, na određeno vreme.

 

DOO “Trenč” iz Zrenjanina traži dva elektroinstalatera, sa najmanje tri godine radnog iskustva. Posao je na određeno vreme.

 

Agencija za zapošljavanje „EKC centar“ Beograd traži 20 medicinskih sestara, za rad u Nemačkoj. Oglas je otvoren do 15. oktobra.

 

UTP „Kaštel“ AD traži dva konobara, sa najmanje šest meseci radnog iskustva, za rad na određeno vreme. Ista firma traži i dva kuvara i dve sobarice, za rad na određeno vreme.

 

U Ministarsvu odbrane i dalje je otvoren oglas za prijem u radni odnos 130 profesionalnih vojnika sanitetske službe. Posao je na određeno vreme, do tri godine, sa mogućnošću produženja ugovora.

 

Firma „Grid“ iz Zrenjanina traži tri radnika na gradilištu – molera. Radno iskustvo je nebitno, mesto rada je Zrenjanin a posao je na određeno vreme.

 

Firma “Celux” traži vozača  sa “B” kategorijom i šest meseci radnog iskustva, a posao je na neodređeno vreme.

 

DOO “Integritas JMJ” zapošljava sekretaricu sa radnim iskustvom na neodređeno vreme. Ista firma zapošljava terenskog komercijalistu a posedovanje sopstvenog automobila je prednost. Posao na neodređeno vreme nude i serviseru usisivača a oglasi su otvoreni još samo danas.

 

Danas je poslednji dan i za oglas poslodavca Autoperionica “Interduo”, koji zapošljava tri konobarice i tri perača automobila a posao je smenski.

 

„Super secko“ Zrenjanin zapošljava šest gasnih sekača-varilaca. Od kandidata se traži radno iskustvo od 12 meseci a posao je na određeno vreme.

 

Poslodavac „Agrorit“ Melenci zapošljava tri dvorišna radnika.

 

„BB trade“ AD Žitište traži sedam prodavaca na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

 

Poslodavac „Taksista Zrenjanin“ traži pet taksi vozača.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz